Vakevent Trendz | Ontdek de eyecatchers van het voorjaar bij ruim 300 merken

Op 14, 15 & 16 januari organiseert vakevent Trendz een spetterende start van het nationale inkoop- en inspiratieseizoen vol vernieuwing en verrassing. Ontmoet tijdens de voorjaarseditie van Trendz de personen achter ruim 300 merken en designers om van je (web)shop dé hotspot van inspiratie te maken. Er staat een diversiteit aan productgroepen en boeiende ervaringen.

• Een trendpresentatie met verschillende trendzetters.
• Een Designersarea waar je vernieuwende producten kunt ontdekken.
• De nieuwste eyecatchers die je kunt inkopen bij veel merken en ontwerpers.
• Doe inspiratie op bij 6 podia, met o.a. elke dag trendlezingen en e-commerce talks.
• Gratis verzorgde hapjes en drankjes.

Ontdek de nieuwste collecties van 300+ merken

Tijdens de aankomende voorjaarseditie kun je door de prachtige showrooms van veel merken lopen en de nieuwste collecties ontdekken. Bedrijven zoals 100% LEUK, Aardkaart, ANGRO, Artige, Blossombs, Boosterbox, CollectivWarehouse, De Lantaarn Publishers, Decostar, Dutch Decor, Geven is Leuker, Home Society, Housevitamin, La N’atelier, Made by e l l e n, Maison Suku, MIAB Jewels, MOOISA, Natural Flower Cards & Gifts, Nosse Ceramics Studio, Palette Amsterdam, Paper Art, Prospectt, Pottie Pot, Robotime, SCENTS., Studio Carmela Bogman, The Foodystore, Uchu Reminders, Veer&Moon, Viva Jewellery, ZEEPZussen, Vazen Atelier, Verhaak en nog veel meer. Bekijk hier de volledige merkenlijst.

Maak van je winkel dé hotspot voor inspiratie

Aankomende editie zijn er verschillende hotspots die je niet mag missen om helemaal ‘on trend’ te zijn. Ontmoet tijdens Trendz talentvolle ontwerpers die jou hun nieuwste designs presenteren om je klanten nog meer te inspireren en je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen. Van vazen, spiegels en wanddecoratie tot handgemaakt porselein, (klein)meubels en aquarel kunst. Daarnaast presenteert TopInterieurOntwerpers dé trendkleuren en de thema’s die nu spelen in combinatie met de trendy producten van de deelnemers.

Hoe laat jij duurzaamheid terugkomen in de winkel? Tien creatieve talenten van vakschool SintLucas tonen verschillende concepten om je Gen Z klanten en bewuste klanten nog beter aan te spreken. Van winkelpresentatie, communicatie tot het verkrijgen van nieuwe producten. Ontdek hier meer over.

Til je (web)shop naar een hoger niveau

Tijdens Trendz kun je ook verschillende boeiende talks en workshops bijwonen om het voorjaar voor jou nog succesvoller te maken. Dagelijks zijn er inpakworkshops, trendlezingen en e-commerce talks voor extra inspiratie en succes. Ontdek bijvoorbeeld tijdens Trendz de (online) betaaltrends met in3 en hoe betalingen de sleutel tot e-commerce-succes vormen met Mollie. Of boost je business en ontdek de geheimen van succesvol adverteren op social media voor verkopen met Mrs. E-commerce.

Ontdek tijdens de maandagavond opening meer over creatief duurzaam wonen met Sfeerfabriek. Tot slot, legt Rubia Heyer op zondag 14 januari aan de hand van heldere inzichten en korte opdrachten stap voor stap uit hoe je jouw sociale media strategisch inzet. Ga aan de slag met een helder doel voor ogen, op een manier die voor jou prettig én goed bij te houden is. Bekijk hier het programma.

See you at Trendz?

Kortom, je wilt dé nationale kick-off van het inspiratie-en inkoopseizoen, Trendz, niet missen om van je (web)shop de hotspot van inspiratie te maken. Registreer je hier gratis voor een bezoek aan the inspirational trade event for home deco & lifestyle en ontdek ruim 300 merken op 14, 15 & 16 januari.

14 januari 2024 10:00 – 17:00 uur
15 januari 2024 10:00 – 22:00 uur
16 januari 2024 10:00 – 17:00 uur

Trendz
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2,
4207 HZ Gorinchem
+31 (0) 183 680 680
Website: www.trendzvakbeurzen.nl

Thanks for sharing!