Veilig, sfeervol en handig kaarslicht | Luminara video

Luminara weet dat de schoonheid van een kaars begint met de vlam. Daarom hebben zij mooie, zorgeloze kaarsen gemaakt met een realistisch vlameffect. Voor persoonlijk gebruik of commerciële doeleinden, altijd veilig, sfeervol en handig kaarslicht. Mooi overzicht in onderstaande video.

Horecava booth 1.542 | Luminara Led Kaarsen | www.luminara-benelux.eu | www.smartcandle-benelux.eu #smartcandlebenelux#luminarabenelux #luminara #luminaracandles #ledcandle #indoor #outdoor #ambient #interieur #style #safety #safetyfirst #movingflame #flameless #candle #candlelight #light #kaars #candleholder #tableware #tablelight #rechageables #amsterdam #horecava www.luminara-benelux.eu

Geplaatst door Luminara-Benelux op Woensdag 10 januari 2018

Geen warmte, vuur of rook tijdens het branden

De originele Luminara kaarsen maken gebruik van de ‘Moving Flame®’ technologie. Deze kaarsen zijn zo realistisch, ze zijn bijna niet te onderscheiden van traditionele, brandende kaarsen. Er komt geen warmte, vuur of rook vrij tijdens het branden. De van octrooi voorziene kaarsen staan op locaties waar je echte kaarsen zou gebruiken, maar ook op plekken waar je gewoonlijk niet in staat zou zijn om een traditionele kaars te plaatsen. Je hebt er helemaal geen omkijken meer naar, ideaal tijdens de feestdagen! Het is ook mogelijk om de kaarsen in te kopen met een afstandsbediening.

Contactgegevens

Distributeur Stripes & Dots
Luminara
Ooststatiestraat 11
B-2550 Kontich
België
Tel.: 0032-32905575 of 0032-474655804

Veilig, sfeervol en handig kaarslicht | Luminara

Website: www.luminara-benelux.eu
E-mail: info@luminara-benelux.eu