Colour & Pencil
0031 6 16671668 [email protected]

Colour & Pencil verkoopt onder eigen label een originele collectie kussens, textielposters en kaarten. Het thema voor de kussens en textielposters is: groenten. Mooie bloemen, zoals dahlia's sieren de kaarten. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.

Kussens

Dit jaar zijn er onder het label Colour & Pencil 4 kussens op de markt gebracht met als thema groenten. De kussens hebben verschillende afbeeldingen, zodat je in het interieur altijd voor afwisseling kunt zorgen.

Textielposters

Ook de  textielposters hebben groenten als thema. Marie werkt samen met een textielbedrijf waar ze alle ontwerpen naartoe stuurt en daar worden ze op de stof gedrukt.

Kaarten

De prachtige dahliakaarten zijn gemaakt naar aanleiding van het boek dat Marie geschreven en geïllustreerd heeft. De kwaliteit van de kaarten is ronduit goed, want de drukker heeft er letterlijk zijn ziel en zaligheid ingestopt en dat is goed merkbaar! Kwaliteit en originaliteit staan voorop. Het moet exclusief zijn en nergens anders te koop.

Illustrator en ontwerper Marie Mul

Marie Mul is van beroep illustrator en ontwerper van kaarten en textiel, afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Deze heeft ze met succes afgerond in de disciplines tekenen, schilderen, illustratie en grafische technieken. Na haar opleiding is ze jarenlang werkzaam geweest als docente tekenen/schilderen aan een kunstacademie en een volksuniversiteit. Tegelijkertijd was Marie freelance illustrator voor een aantal tuintijdschriften zoals Groei & Bloei en Tuinieren en had tevens wat losse opdrachten voor Seasons, de TV (programma Per seconde wijzer), Stichting Kinderpostzegels waar ze een aantal series kaarten voor mocht ontwerpen en particuliere opdrachten.

In 2018 is het boek ‘Applaus voor de Dahlia’ verschenen, deze is door haarzelf geschreven en geïllustreerd. Naar aanleiding daarvan heeft Marie kaarten ontworpen met als thema Dahlia’s en Tulpen. Daarnaast heeft ze ook kaarten ontworpen die op bamboepapier gedrukt zijn naar aanleiding van haar etsen met als onderwerp ‘Oud Speelgoed’.

Wat haar droom is? Ooit een textiellijn te creëren. Van theedoeken tot gordijnen en stoffen voor kinderen tot damesmode.

Op maat

Marie kan ook op verzoek iets speciaals ontwerpen, zowel voor zakelijke als voor privé doeleinden. Tekenen en ontwerpen is niet alleen haar passie, maar tegelijkertijd ook haar beroep. Na jarenlang les te hebben gegeven aan een academie en een volksuniversiteit, is ze nu voor haarzelf begonnen met het illustreren, ontwerpen voor stoffen en design.

Samenwerken met fabrikanten/merken

Marie zou het ook geweldig vinden om met fabrikanten of merken samen te werken. Wat ze nu laat zien aan ontwerpen is slechts een fractie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Samenwerken met hoveniersbedrijven | Tuinontwerp

Naast het illustreren en ontwerpen is Marie een gepassioneerd tuinierster. Zij ontwerpt tuinen waar ze zich met hart en ziel op en in stort. Door goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgevers, hun situatie (kinderen, huisdieren, schaduw/zon, maten van het huis enz.) wordt er een plan gemaakt. Een samenwerking met een hoveniersbedrijf zou ze erg leuk vinden!

En dat ze verstand van tuinieren heeft bewijst ze wel met haar blogs voor de Tuinsite 'Tuindingen', die zeer goed gelezen worden. Het aantal lezers varieert van 10.000 tot meer dan 33.000!

Website

Toont alle 12 resultaten

ONZE BRANCHE!

Onze Branche! is een platform. Hier vind je de contactgegevens van de verkoper en een selectie van het assortiment. De inkoop van producten en after sales handel je zelf rechtstreeks af met de groothandel.

Neem contact op met verkoper

Wil je meer info? Stuur een bericht!