De Evenaar Nostalgie
Molenweg 4, 3755 BD EEMNES 035-5387449 [email protected]

De Evenaar Nostalgie is een (groot)handel in “landlevensfeer”. Een stampvolle binnen- en buitenpresentatie van landelijke, oude, antieke en curieuze goederen.

Assortiment met een landelijke sfeer

Voor in huis
Niet alleen meubelen, smeedijzeren en houten ornamenten, olijfschalen, oude ijzeren vaten enz., maar ook: curiosa, blikken speelgoed, lantaarns, lampvoeten en nog veel meer!
Voor de tuin
Zeer groot assortiment antiek, oud en nieuw siersmeedwerk, zon- en windwijzers, nieuwe en verweerde tuinornamenten, sokkels, vazen, rustieke buitenverlichting (van blikken windlichten tot bronzen lantaarnpalen), wagenwielen, potten, tuinspiegels, rozenbogen, klimsteunen, obelisken en meer…

Inkopen

De Evenaar Nostalgie heeft voor winkeliers, horeca en handel, bij voldoende afname, gerelateerde prijzen. Kom eens langs in Eemnes, je bent welkom! Hieronder alle contactgegevens en de openingstijden.

Contactgegevens

De Evenaar Nostalgie
Molenweg 4
3755 BD Eemnes
Tel.: 035-5387449

Website: www.evenaarnostalgie.nl
E-mail: [email protected]

Openingstijden
(Groot)handel: Graag eerst even bellen voor een afspraak (svp niet op zondag en donderdag).

Overige openingstijden:
Vrijdagmiddag 12.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur – 17.00 uur

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

ONZE BRANCHE!

Onze Branche! is een platform. Hier vind je de contactgegevens van de verkoper en een selectie van het assortiment. De inkoop van producten en after sales handel je zelf rechtstreeks af met de groothandel.

Neem contact op met verkoper

Wil je meer info? Stuur een bericht!