di Momenti
Zwanenburgerdijk 278h, 1161 NL Zwanenburg 020-3541551 | 06-24573320 | 06-18947978 [email protected]

di Momenti is sinds 2011 een trendy groothandel in betaalbare dameskleding, accessoires en schoenen. Wekelijks komen er nieuwe artikelen binnen. Het bedrijf heeft een optimaal voorraadbeheer, waardoor zij snel kunnen leveren. Naast de b2b website is er de showroom in Zwanenburg. Je bent welkom!

De collectie is stoer, vrouwelijk, comfortabel en vooral betaalbaar! De focus ligt op een regelmatig wisselende collectie dames fashion, accessoires en schoenen.       

Website di Momenti

Showroom

In 2013 is de showroom verhuist naar het nieuwe pand in Zwanenburg. Het voordeel van deze locatie is dat di Momenti makkelijk bereikbaar is vanaf de A9 en de Ring Amsterdam en daarnaast is er volop gratis parkeergelegenheid voor de deur!            

Inkopen

Heb je een winkel of webshop en ben je geïnteresseerd in de collectie van di Momenti? Neem een kijkje op de website of kom gezellig langs in de showroom. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers, allemaal met jarenlange ervaring in de modebranche. 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

ONZE BRANCHE!

Onze Branche! is een platform. Hier vind je de contactgegevens van de verkoper en een selectie van het assortiment. De inkoop van producten en after sales handel je zelf rechtstreeks af met de groothandel.

Neem contact op met verkoper

Wil je meer info? Stuur een bericht!