Happy Lona
Nanouk Jutte, Arnhem 06-49881409 [email protected]

De Happy Lona collectie omvat een kleurrijke collectie sieraden, tassen, sjaals en interieurproducten uit Kasjmir, India en Turkije. De meeste Happy Lona producten zijn handgemaakt. Voor een deel thuis of in kleine ateliers, waar gekwalificeerde ambachtslieden met simpele middelen, de mooiste producten maken.

Fairmade

Er wordt gewerkt op fairmade basis. Dit betekent dat Happy Lona direct met de producent samenwerkt, een eerlijke prijs betaald, kan toezien op de kwaliteit en het ontwerp van het product. Er wordt een duurzame relatie opgebouwd, waar vertrouwen en continuïteit voorop staan. Verder kan Happy Lona garanderen dat de werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden goed zijn en de salarissen voldoende om een gezin te onderhouden, iets extra´s te doen en de kinderen naar school te laten gaan. Happy Lona werkt niet samen met bedrijven die kinderen in dienst nemen. Door Happy Lona producten te kopen, help je mensen (veelal ongeletterd) aan werk en oude traditionele technieken in stand te houden.

Inkopen

Heb jij een (web)shop en wil je producten van Happy Lona inkopen? Hier kun je een inlog opvragen voor de B2B shop of bezoek de stand bij het inkoopcentrum Fair Plaza.

Website Happy Lona

Toont alle 12 resultaten

ONZE BRANCHE!

Onze Branche! is een platform. Hier vind je de contactgegevens van de verkoper en een selectie van het assortiment. De inkoop van producten en after sales handel je zelf rechtstreeks af met de groothandel.

Neem contact op met verkoper

Wil je meer info? Stuur een bericht!