MagicBOX
Antennestraat 68, 1322 AS Almere 0365-365913 | 06-28751336 [email protected]

Ronald en Birgitta Schaafsma zijn de eigenaren van MagicBOX. Tot vorig jaar hadden zij ook nog een kralengroothandel en vandaar uit is in 2013 de MagicBOX voortgekomen. Op zoek naar een professionele betaalbare manier om productfoto’s te maken voor hun bedrijf hebben ze zelf een kleine fotostudio ontwikkeld. In de loop der jaren is dit uitgebouwd naar een brede range producten welke voorzien in verschillende behoeftes van de klant. Van hele kleine producten zoals sieraden tot modellen voor kleding kunnen gefotografeerd worden in een van de MagicBOXen. Er zijn 11 verschillende uitvoeringen.

De MagicBOX heeft rondom diffuus (Led)licht, hierdoor heb je altijd dezelfde kwaliteit licht en krijg je geen schaduwen in beeld. De achtergrond op de foto is nagenoeg wit, dit bespaart heel veel tijd in foto-nabewerking. De MagicBOX is eenvoudig in gebruik, met telefoon of camera kan je zelf snel professionele foto’s maken die bijna tot geen nabewerking nodig hebben. Je bent dus niet afhankelijk van een fotograaf en bent veel flexibeler doordat je alles in eigen beheer houdt. De MagicBOX is gemaakt van stevige en duurzame materialen, compact en onderhoudsvrij. De led verlichting heeft ±20.000 branduren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

ONZE BRANCHE!

Onze Branche! is een platform. Hier vind je de contactgegevens van de verkoper en een selectie van het assortiment. De inkoop van producten en after sales handel je zelf rechtstreeks af met de groothandel.

Neem contact op met verkoper

Wil je meer info? Stuur een bericht!