Meubelpootjes.nl
Tinus van der Sijdestraat 6a, 5161 CD Sprang-Capelle +31 (85) 130 22 75 [email protected]

Al jarenlang is Meubelpootjes.nl dé klantgerichte speciaalzaak van Nederland en België in meubel- en tafelpoten. Zij hebben het grootste online aanbod poten samengesteld zodat je altijd een passende poot kunt vinden in de webshop.

Meubel- en tafelpoten groothandel

Voor zakelijke klanten leveren zij ook meubelpootjes voor groothandelsprijzen. Meubelpootjes.nl is marktleider in Nederland daardoor kunnen zij hun volledige assortiment voordelig inkopen en zeer snel leveren. Dit voordeel kan de groothandel doorberekenen aan zakelijke klanten, zodat je topkwaliteit meubelpoten koopt voor een goede prijs. De zakelijke klantenkring bestaat o.a. uit woonwinkels, horecagelegenheden, detailhandel en webshops.

Assortiment

Het assortiment bestaat onder andere uit hairpin poten, ronde houten poten, aluminium, RVS en nog veel meer materialen, kleuren, soorten en afmetingen. Door dit zeer uitgebreide assortiment heeft Meubelpootjes.nl altijd de tafelpoot heeft die jij zoekt, hieronder enkele voorbeelden. Alle  tafelpoten zijn van hoge kwaliteit en zeer snel leverbaar.

Maatwerk

Wil je een nieuw model of een bestaand model in een andere maatvoering? Meubelpootjes.nl kan dit voor je op maat laten ontwikkelen, vanaf 40 stuks. Vaak al binnen 3 tot 4 weken geproduceerd en geleverd!

Zakelijke brochure opvragen

Vraag hier vrijblijvend de zakelijke brochure op en ontdek welke voordelen zij jou als zakelijke klant kunnen bieden!

Toont alle 12 resultaten

ONZE BRANCHE!

Onze Branche! is een platform. Hier vind je de contactgegevens van de verkoper en een selectie van het assortiment. De inkoop van producten en after sales handel je zelf rechtstreeks af met de groothandel.

Neem contact op met verkoper

Wil je meer info? Stuur een bericht!