Vigro Import
Meerweg 31-B, 2651 KR Berkel en Rodenrijs 015-2134107 | 06-22456268 [email protected]

Vigro Import is importeur en groothandel in Aziatische kunst, woondecoratie en klein meubelen. Eigenaar Alphons Vink heeft door de jaren heen veel ervaring kunnen opdoen. Het bedrijf is in 1994 begonnen met het importeren vanuit de Filipijnen. Na een aantal jaren is het werkterrein verlegd naar voornamelijk Thailand en Indonesië, waar iedere keer weer mooie, unieke artikelen ingekocht worden. Vigro Import heeft daar vaste leveranciers, veelal kleine familiebedrijven, waar inmiddels een vertrouwensband mee is opgebouwd. Het assortiment is altijd wisselend geweest en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

Nieuwsgierig geworden naar het complete assortiment? Neem een kijkje op de website of bezoek de cash and carry in Berkel en Rodenrijs. Als je even een mail stuurt dat je langskomt, dan is er zeker iemand aanwezig. Ook voor vragen over een bepaald product kun je altijd (vrijblijvend) contact opnemen.

Toont alle 16 resultaten

ONZE BRANCHE!

Onze Branche! is een platform. Hier vind je de contactgegevens van de verkoper en een selectie van het assortiment. De inkoop van producten en after sales handel je zelf rechtstreeks af met de groothandel.

Neem contact op met verkoper

Wil je meer info? Stuur een bericht!