Vernieuwende producten | Koken en tafelen | Feestdagen | Style de Vie Authentique

Style de Vie Authentique ontwikkelt met veel plezier mooie en vernieuwende producten voor gezellig koken en tafelen. Betaalbare luxe is daarbij altijd het uitgangspunt, wat ook geldt voor de najaarscollectie 2020. Er zijn maar liefst 22 nieuwe producten toegevoegd binnen de verschillende merken van Style de Vie. Mooi om te geven, praktisch in gebruik. Hieronder enkele uitgelicht.

Premium Line Pizza set

Nieuw is de Premium Line Pizza set. Deze set bestaat uit een acacia houten plank met een pizzasnijder van RVS.

Luxury Line

Nieuw in de Luxury Line is het oestermes in black stonewash en wengé. Deze prachtige combinatie is echt een aanwinst op tafel. Het oestermes is gemaakt van gehard staal en wordt geleverd met een zwarte siliconen oesterhouder.

Laguiole Style de Vie

De Premium Line van Laguiole Style de Vie is uitgebreid met een handig worstplankje van acaciahout. De plank heeft een lichte kromming waardoor de worst goed op zijn plaats blijft liggen. De worstplank wordt geleverd met een mes in RVS en ABS zwart.

Style de Vie

Het merk Style de Vie is uitgebreid met verschillende olijfolie schaaltjes. Deze decoratieve schaaltjes in mat wit keramiek zijn bedoeld voor het dippen van stukjes brood. De verschillende niveaus in de schaaltjes kleuren de olie van licht naar donker en zijn een prachtige eyecatcher voor op de borreltafel. De schaaltjes zijn beschikbaar in drie verschillende varianten; een grote schaal met een uitsparing in de vorm van een olijfboom, een grote schaal in organische vormen en twee kleine vierkante schaaltjes. Het keramiek is geschikt voor de vaatwasser.

Magnetische messenblokken

De volledig vernieuwde magnetische messenblokken zijn er in eiken en walnoot. Dankzij een andere mal en productietechniek zijn de nieuwe messenblokken van een verbeterde kwaliteit. Daarnaast hebben ze beide twee verschillende kleuren metalen buisjes als pootjes. Bij de eiken variant in RVS en zwart, bij de walnoot in goud en zwart.

Forged

Forged presenteert een geheel nieuwe messenlijn: Sebra Forged. Deze nieuwe serie is een opvallende verschijning binnen het merk. Het donkere heft van sebra hout straalt warmte uit, noem het gerust chique. Deze uitstraling maakt – samen met het gehamerde lemmet en het subtiele rode detail bij de krop – van deze serie echt iets bijzonders. Met Sebra Forged haal je een stoere en uiterst stijlvolle messenserie in huis die gezien mag worden!

Inkopen

De producten van Style de Vie Authentique zijn mooi om te zien en handig in gebruik. Met het oog op de naderende feestdagen: De artikelen zijn tevens stijlvol verpakt. Geweldig om te geven of te krijgen! Wil je het complete (nieuwe) assortiment met inkoopprijzen zien? Neem gerust contact op met het team van Style de Vie Authentique.

Contactgegevens

Style de Vie Authentique BV
De Panoven 17
4191 GW GELDERMALSEN
Tel.: 0183–745065

Website: www.styledevie.nl
E-mail: [email protected]