Verpakkingsmateriaal in de nieuwe trendkleuren | Eggink verpakkingen

Eggink heeft mooi verpakkingsmateriaal in de nieuwe trendkleuren! Kies wat bij jouw winkel past; vrolijk gekleurd of neutraal. Wil je inpaktips? In een blog laat het team van Eggink zien hoe je cadeaus snel en prachtig kunt inpakken met de juiste materialen.

Inpakpapier Birds and Flowers

Het vrolijke inpakpapier Birds and Flowers kan door het gebruik van de vele kleuren goed gecombineerd worden met allerlei soorten en kleuren lint. Het is een 80 grams glossy papier met een witte achtergrond en een bedrukking van vogels en mooie grote bloemen in terracotta-tinten.

        

Etiketten

Om je cadeau helemaal af te maken, zijn er verschillende etiketten in het assortiment. Deze zijn bedrukt met leuke teksten of patronen.

Bedrukte dozentape

Sluit je verzenddoos snel, maar wel in stijl met de leuk bedrukte papiertape van Eggink! Gemaakt van 100% gerecycled kraft en de lijmlaag is op natuurlijke rubberbasis.

         

A6 Kaarten

Om jouw webshop-pakket persoonlijker te maken, kun je één van de mooie A6 kaarten toevoegen. Schrijf er een leuke boodschap op om jouw klanten te bedanken voor hun bestelling, succes te wensen of om gewoon even ‘hallo’ te zeggen.

Zijdevloei met dessin

Zijdevloei is erg geschikt voor het inpakken van kwetsbare materialen, maar het kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je geschenk. Zeker wanneer je de zijdevloei met het trendy dessin van Eggink gebruikt. Om het cadeau compleet te maken voeg je eenvoudig een hanglabel of etiket toe. Er is een ruim assortiment met dessins!

         

Assortiment

Alle verpakkingsbenodigdheden voor jouw bedrijf vind je in het assortiment. Van inpakpapier tot verzendverpakkingen. Maar ook alles om deze cadeaus en pakketten ‘aan te kleden’; lint in vele kleuren, leuke stickers en hanglabels.

Cadeauzakjes

Wil je cadeauzakjes met een leuke print of in mooi neutraal kraft? Er zijn veel verschillende soorten en maten, kies de leukste uit!

         

Labels en hangkaartjes

Met een label of hangkaartje maak je jouw cadeau net wat persoonlijker. Voor elke gelegenheid heeft Eggink wel een bijpassend hangkaartje of label. Deze zijn er in veel verschillende kleuren en vormen. Dus er zit altijd wel iets leuks bij!

Kijk voor het complete assortiment op de website van Eggink verpakkingen.

Contactgegevens

Eggink verpakkingen Retail
Ambachtsstraat 32-34
7102 DW  Winterswijk
Tel.: 0543-513365 (bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur)
Openingstijden showroom: ma t/m vrij 8.00 – 12.30 uur

Website: www.eggink-verpakkingen.com
E-mail: [email protected]

Eggink Verpakkingen

Eggink verpakkingen afdeling Food
Bentrotstraat 44-54
7531 AB  Enschede
Tel.: 053-4352725 (bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur)
Openingstijden showroom: Ma t/m vrij 8.30 – 12.30 uur
E-mail: [email protected]

Eggink verpakkingen afdeling Industrie
Ambachtsstraat 75
7102 DW  Winterswijk
Tel.: 0543-491321
Openingstijden showroom: Ma t/m vrij 8.00 – 17.00 uur
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!