Versmissen Furniture & Decoration

Het Nederlandse Versmissen groeit al 40 jaar mee met de markt en is wereldwijd actief. Het B2B bedrijf kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en een mix van internationale stijlen. De laatste jaren heeft Versmissen grote stappen gezet in het ontwerpen en ontwikkelen van meubels, verlichting en accessoires. Inmiddels staat er een trots, volwassen interior design bedrijf dat toe is aan een nieuwe fase in haar bestaan.

Nieuwe identiteit

Met een nieuwe huisstijl en beeldtaal positioneert Versmissen zich duidelijker als betrokken merk in het brede landschap van interieur- en productontwerp. Een gestileerd logo, uitvergrote productkenmerken en communicatie vanuit inspiratie, beleving en design zijn kenmerkend voor de nieuwe identiteit van Versmissen.

Producten als heroes

Versmissen ontwerpt en ontwikkelt een brede collectie producten van eerlijke en natuurlijke materialen, met een hoogwaardig afwerkingsniveau en toepasbaar in vele interieurs. Deze producten verdienen een podium. Het zijn heroes, klaar om de wereld te veroveren en het verhaal te vertellen van de grote diversiteit die Versmissen de interieurwereld te bieden heeft!

Showroom

De 15.000 m2 grote showroom vlakbij Eindhoven is een unieke en inspirerende omgeving. Je vindt er perfecte voorbeelden van het assortiment; tafels, zitmeubelen, verlichting, decoratie, tapijten, spiegels en eigen meubelontwerpen. Woonprofessionals, interieur- architecten, stylisten, projectinrichters uit de branche zijn van harte welkom om (samen met hun klanten) de collectie te bekijken en te ervaren. De showroom ligt op slechts 10 minuten van Eindhoven (Airport) en 90 minuten van Amsterdam. Neem gerust contact op voor een afspraak. Het team leidt je graag rond! Je mag natuurlijk ook zelf rondlopen en je laten verrassen door alle stijlen en opstellingen.

Registreren

Ook kun je je registreren via de website, zodat je de volledige collectie inclusief prijzen kunt bekijken.

Contactgegevens

Versmissen Furniture & Decoration
Industrieweg 176
5683 CH Best (Nederland)
Tel: 0031-(0)499399867

Website: www.versmissen.nl
E-mail: [email protected]