Vintage Yard Sale | Zaterdag 30 november 2019 | Brocantiek de Linde

Gave vintage items, stoere accessoires… En dat allemaal voor kleine prijzen, dat klinkt geweldig toch? Op zaterdag 30 november 2019 organiseert Brocantiek de Linde een Vintage Yard Sale. Wat houdt dat nou precies in? Kort omschreven: Muziek, lekker eten en natuurlijk een hele hoop gezelligheid. En misschien wel het belangrijkste: Heel veel interessante items voor mooie prijzen!

Overvol magazijn

In de loop der jaren heeft het bedrijf zóveel vintage verzameld, dat er helaas niet altijd tijd is om deze items op te knappen. Met als gevolg een overvol magazijn! Zonde natuurlijk, want ook deze opknappers verdienen een mooi plekje. Een goede reden dus om een grote, gezellige markt te organiseren! Naast gave vintage opknappers, kom je ook heel veel stoere accessoires tegen op deze Yard Sale.

Muziek – Foodtruck

Na een tijdje rondneuzen kun je wel eens trek krijgen. Ook daar heeft het bedrijf aan gedacht! Op het event zal namelijk een foodtruck aanwezig zijn en ook voor muziek wordt gezorgd. Kortom, het wordt een dag met een hele hoop gezelligheid!

‘Naast de markt, kun je ook rekenen op mooie kortingen in de winkel zelf.
Genoeg redenen om op 30 november naar onze allereerste Yard Sale toe te komen!
Zien we je daar?’

Groet team Brocantiek de Linde

Contactgegevens

V.O.F. Brocantiek de Linde
Jousterweg 9
8506 BE  Haskerhorne (Friesland)
Tel.: 0513-855248 | 06-15111108

Website: www.brocantiekdelinde.nl
E-mail: [email protected]