ViSSEVASSE | Posters, kaarten, puzzles & meer | Ontdek bijzondere merken bij Prospectt

Prospectt is een inspirerend merkenhuis en vertegenwoordigt in de Benelux de mooiste merken uit binnen- én buitenland. Alle merken hebben een verhaal. De zoektocht naar deze mooie verhalen blijft steeds doorgaan en daarom werken zij continu met nieuwe merken, producten en concepten. Door de efficiënte B2B shop kun je de diverse merken gemakkelijk combineren. Zo kies je bij Prospectt altijd producten die passen in jouw concept. Onder de noemer ‘Ontdek bijzondere merken bij Prospectt’ brengen we deze keer het Deense merk ViSSEVASSE onder de aandacht!

ViSSEVASSE

ViSSEVASSE is een Deens ontwerp- en papierstudio met een passie voor grafische producten, zoals o.a. posters, kaarten, puzzles, notitieboekjes… Bij ViSSEVASSE gaat het om de visuele verhalen. Het is aan jou om hier gevoelens, gedachten en herinneringen aan te koppelen.

       

Ontwerpduo

Het ontwerpduo Dorthe en Karsten hebben een zwak voor iconische gebouwen, stemmingen en ervaringen. Zij halen hun inspiratie voor het design uit alles, van een liedje tot een gevoel. Scandinavisch, minimalistisch design gecombineerd met pastels, poëzie, nostalgie en stof tot nadenken.

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in het assortiment van ViSSEVASSE of in één van de andere merken? Een bestelling plaatsen kan via de B2B webshop of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Gouda. Voor vragen kun je altijd (vrijblijvend) contact met het team opnemen.

Contactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email: [email protected]