Vivi Oggi | Prachtig Toscaans servies

Het ultieme Italiaanse vakantiegevoel beleef je opnieuw met het schitterende Toscaanse servies van Vivi Oggi! Dit kleurrijke servies bestaat uit: koffie- en theekopjes plus schoteltjes, schalen, soepkommen, tapasborden, schenkkannen, ronde- en langwerpige borden en nog veel meer. Ontdek de collectie alvast op de website!

De droom

Madelon & Jobert waren zo benieuwd naar het typische Toscaanse gevoel. In juni 2018 reisden zij er met de auto naartoe om de prachtige omgeving te ontdekken. Mooie dorpjes hoog op een berg gelegen, smalle hobbelende wegen die je er naartoe leiden. Ter afwisseling een bezoek aan grote drukke steden. Alles had zo zijn charme. In Siena kwamen ze terecht in een typisch Italiaans winkeltje en daar stond hun droomservies. Vanaf dat moment gingen ze, samen met goede vrienden Robbert Jan en Wieneke bouwen aan hun droom: een eigen webshop!

Het Toscaanse servies van Vivi Oggi

– Horecakwaliteit
– In diverse kleuren verkrijgbaar
– Vaatwasbestendig
– Handgeschilderd
– Snelle levering
– Rechtstreeks geïmporteerd uit Italië

Inkopen | Eénmalige korting van € 100,00 voor retailers

Als particulier kun je via de webshop inkopen doen.

Wil je zakelijk inkopen? Vivi Oggi is partner van Ankorstore. Een platform waar alleen retailers producten kunnen inkopen. Er is een éénmalige korting van € 100,00 voor retailers. Op de website van Vivi Oggi lees je hierover meer.

Contactgegevens

Vivi Oggi
Cees van Gendlaan 1
4797 CV Willemstad
Tel.: 06-15021066

Website: www.vivioggi.nl
E-mail: info@vivioggi.nl

Thanks for sharing!