Voorjaarscollectie 2020 | Nino-Art

Het lenteseizoen staat voor de deur en de voorjaarscollectie 2020 van Nino-Art staat online! Nino-Art is producent van shabby stoere linnen producten en daarnaast ook producent en leverancier van een unieke lijn sfeervolle woonaccessoires. Alle ontwerpen worden in Nederland vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Voorjaarsproducten | Uitgelicht

 Voorjaarcollectie 2020 | Nino-Art            Voorjaarcollectie 2020 | Nino-Art

Canvas prenten

Zo lief deze canvas prenten van (ree)kalfjes in vergrijsde tinten. De ontwerpen zijn bedrukt met een UV bestendige inkt, dit voorkomt vroegtijdige vervaging van de kleuren. Daarnaast zijn deze voorzien van een olieverf-effect. Afmeting: 18 x 24 cm. x 3 mm. De kleuren zijn mat met sobere licht vergrijsde tinten. Elke prent is gesigneerd aan de achterzijde. Er kunnen onderling kleine kleurverschillen zijn, omdat ieder paneel uniek is. Gemaakt in eigen atelier.

Voorjaarcollectie 2020 | Nino-Art 

Shabby sierdoeken small

Ook nieuw in de voorjaarscollectie van Nino-Art zijn de shabby sierdoeken small met lente taferelen. Deze zijn gemaakt van 100% grof shabby naturel kleurig linnen en hebben een afmeting van 30 x 45 cm. De doeken zijn niet afgezoomd en hebben geen ophanglus. Gemaakt in eigen atelier.

Voorjaarcollectie 2020 | Nino-Art

Houten snijplank

Een beuken houten snijplank bedrukt in sobere tinten. De afmeting is: 18 x 35 x 1 cm. Hout is een natuurproduct, daarom is elk stuk uniek en heeft iedere snijplank een eigen uitstraling. Gemaakt in het atelier van Nino-Art.

Meer lente producten

Inkopen

Misschien wil je meer informatie of producten van Nino-Art inkopen? Hiervoor kun je contact op met Wil Biesheuvel.

Contactgegevens

Nino-Art
Wil Biesheuvel
Showroom (op afspraak)
Business Park 078
Mijlweg 9i
3295 KG  ‘s-Gravendeel
Tel.: 06-57997868

Website: www.ninoart.nl
E-mail: [email protected]