Wasmiddelen & wasverzachter | Parfumvrij en ontsmettend | Il Bucato di Adele

Parfumwas is distributeur van de geconcentreerde wasparfums van ‘Il Bucato di Adele’ (De was van Adele) uit Italië. Wasparfum is een aparte geurtoevoeging voor de was. Voor iedere was een passende geur. Deze ruiken heerlijk en zorgen voor een fris wasgoed! De producent in Italië heeft de juiste ambachtelijke kennis en stelt hoge eisen betreffende de kwaliteit. De wasparfums zijn geschikt voor allerlei soorten textiel. Te gebruiken bij een handwasje of in de wasmachine. Naast de wasparfums zijn er nu ook wasmiddelen en een wasverzachter vanuit Italië binnengekomen.

Wasmiddelen & wasverzachter

Parfumvrije, ontsmettende wasmiddelen, net nieuw in het assortiment van Il Bucato di Adele. Voor de witte was, voor de donkere & bonte kleding en één speciaal voor sportkleding! Perfect te combineren met de wasparfums.

Wasmiddelen & wasverzachter | Parfumvrij en ontsmettend | Il Bucato di Adele

Door de ontsmettende werking worden alle kledingstukken en alle soorten stof grondig gereinigd. De parfumvrije wasmiddelen zijn allemaal met ontsmettingsmiddel, zonder toegevoegde kleurstoffen, neutraal van geur, niet op dieren getest én al actief op 30 graden. Ook de binnengekomen wasverzachter heeft een ontsmettende werking.

Wasmiddelen & wasverzachter | Parfumvrij en ontsmettend | Il Bucato di Adele

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in de producten van Il Bucato di Adele en wil je meer informatie en inkoopprijzen opvragen? Neem dan even contact op met het team van Parfumwas of bezoek de showroom in Apeldoorn.

Contactgegevens

Parfumwas
Ketelboetershoek 50
7328 JE Apeldoorn
Tel.: 055-3015437

Website: www.ilbucatodiadele.nl
E-mail: [email protected]