Winkelpresentatie materiaal | PACKcenter

Jouw producten verdienen de aandacht. Dankzij het winkelpresentatie materiaal van PACKcenter krijgt het assortiment in jouw winkel of eetgelegenheid meteen de volle aandacht!

Borden

Borden in diverse stijlen en formaten, zoals: authentieke steigerhouten krijtborden, veelzijdige magnetische krijtborden, moderne en klassieke wandkrijtborden, maar ook prachtige sandwichborden, kliklijsten en whiteboards.

Displays

Bij PACKcenter.nl vind je een ruime collectie displays. Voor op de toonbank, in een beursstand, aan de muur en in de etalage hebben zij stevige affichehouders, plakkaathoezen en wandkaart- en folderhouders in verschillende formaten.

Bij PACKcenter ben je voor winkelpresentatie materiaal aan het juiste adres! Naast het ruime assortiment krijg je bij hen topkwaliteit en een goede service tegen een scherpe prijs.

Inkopen | PACKcenter winkels of online

Wil je graag langskomen om het complete assortiment van PACKcenter te bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van de vestigingen in Duiven, Almelo of Zwolle. De medewerkers staan daar voor je klaar en helpen je graag verder bij het uitzoeken van de juiste verpakkingsmaterialen.

Contactgegevens

PACKcenter Duiven (hoofdkantoor en winkel)
Toekomst 10
6921 PW DUIVEN
Tel.: 026-3193969
E-mail:  duiven@packcenter.nl

PACKcenter Almelo (winkel en showroom)
Windmolen 5
7609 NN  ALMELO
Tel.: 0546-453377
E-mail: almelo@packcenter.nl

PACKcenter Zwolle (winkel en showroom)
Simon Stevinweg 2
8013 NB  ZWOLLE
Tel.:038-4239475
E-mail: zwolle@packcenter.nl

Website: www.packcenter.nl
Webshop: www.packy.nl

Thanks for sharing!