Winter- en kerstcollectie 2019 | Luxe geschenkverpakkingen | Organza Store

Organza Store is specialist in luxe geschenkverpakkingen. Zij hebben voor de komende feestelijke periode een winter- en kerstcollectie samengesteld. Bekijk het ruime assortiment in organza, katoenen, satijnen en velours zakjes en bestel die cadeau-verpakkingen waar jij naar op zoek bent!

Luxe kerstverpakking voor diverse gelegenheden

Of je nu op zoek bent naar een verpakking voor een kerstevent of kerstmarkt, voor een  kerstgeschenk aan jouw klanten of een luxe kerstverpakking zoekt om de kerstverkopen een boost te geven. Bij Organza Store vind je altijd wat je zoekt.

Nieuw

Nieuw zijn de organza enveloppen (vierkant en rechthoekig) in de kleur zilver met een Merry Christmas lint. Deze enveloppen kunnen gebruikt worden voor het verpakken van een cadeau- of kortingsbon, boekjes, kaarten, folders, kerstversiering etc. De enveloppen zijn ook leverbaar zonder bedrukt lint (in diverse kleuren).

Cadeauzakjes in allerlei vormen en maten

Kerstcadeaus zijn er in allerlei vormen en maten en het goede nieuws is: De cadeauzakjes van Organza Store ook! De meest gegeven cadeaus in deze periode zijn o.a. parfum en verzorgingsproducten, sieraden en natuurlijk een verscheidenheid aan cadeaubonnen. Voor al deze cadeaus heeft Organza Store passende luxe verpakkingen, die jouw producten en cadeaus een extra feestelijke en luxe uitstraling geven!

    Organza Store

Organza Store  Organza Store    Organza Store

Complete winter- en kerstcollectie 2019

Contactgegevens

ADB Products – Organza Store
Slotdreef 11
4797 EH  WILLEMSTAD N-BR
Tel: 0168-850435
(ma-di-wo-vr van 09.00 tot 17.00 uur)

Organza Store

Website: www.organzastore.nl
E-mail: [email protected]