Winter theepakket | Wereld Natuurfonds | Cupkes

Cupkes heeft een theepakket ontwikkeld voor het hele gezin, want het winter theepakket bevat 3 theesoorten die lekker zijn voor de papa, mama en kinderen! Het pakket bevat 3 theesoorten: Holy moly thee, Panda paradijs thee en Santa tea. Dit zijn pakjes met losse thee van 50 gram, ook leuk in een kerstpakket!

Wist je dat…

Uitgelicht Panda paradijs thee | Wereld Natuur Fonds

De nieuwste KEKKE kinderthee heeft niet echt een kerst thema, maar is wel een cadeautje! Voor iedereen die van thee houdt én voor het goede doel. Van elk verkocht pakje van deze Panda paradijs thee gaat er 50 cent naar het Wereld Natuur Fonds. Het is toch belangrijk dat er op onze planeet in de toekomst nog wilde dieren zijn? Als onze kids groot zijn en zij weer kinderen hebben…

‘Thee is de limonade van de toekomst!’

Het kinder thee team, dat bestaat uit 15 kindjes, heeft de thee getest – warm en koud – en heeft de thee helemaal goedgekeurd. Kinderen weten zelf heel goed wat ze lekker vinden. Bovendien is afgekoelde thee een heerlijke limonade. Thee is namelijk de limonade van de toekomst en zonder suiker het gezondste drankje – naast water – dat er is. Je kunt de kinderthee eenvoudig zelf thuis maken en er komen geen plastic flessen aan te pas, goed voor het milieu! Deze thee bevat: rooibos, appel, hele stukken banaan en vanille en is ook zonder suiker super lekker.

                                      

Wil je het hele assortiment van Cupkes bekijken? Klik dan hier om naar de website te gaan. Voor b2b prijzen en informatie kun je een mailtje sturen naar: [email protected] of bel even naar: 06-11310847.