Woonaccessoires & meubels | Interieurmerk Luksa Home Collection

Luksa Home Collection is een interieurmerk met gevoel voor tijdloze elegantie en ambachtelijk design met authentieke karaktervolle details.

Stijl en identiteit

De passie voor esthetiek, gedrevenheid en liefde voor natuurlijke materialen maakt de  collectie van Luksa eigentijds. Oude sleetse materialen en meubelstukken met karakter, uniek en uitzonderlijk met een eigen verhaal. Dit alles samengebracht met stijlvolle hedendaagse items met tijdloze elegantie.

Eco-vriendelijk

Luksa werkt met natuurlijke en gerecyclede materialen met een focus op duurzame productiemethoden. Ze laten het natuurlijke karakter en de textuur van de grondstoffen voor zichzelf spreken. Ook wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Vanzelfsprekend gaat ouderdom hand in hand met sporen van gebruik. Door blootstelling aan de elementen, maar ook door het vele gebruik. Elke aanraking laat langzaam zijn sporen achter. Deze natuurlijke vergrijzing is niet te evenaren.

Assortiment

Het assortiment meubels en woonaccessoires bestaat o.a. uit: kasten, dressoirs, tafels, bijzettafels, bankjes, krukjes, stoelen, vloerkleden, vachten, spiegels, verlichting, vazen en diverse unieke objecten. Het aanbod is voortdurend in beweging. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken bij Luksa!

Inkopen

Luksa levert aan de retail sector, de horeca branche, interieurontwerpers en stylisten.
Bekijk het assortiment aan meubels, woonaccessoires en antiek op de website of blader alvast het lookbook door. Wil je een inlog voor de B2B webshop? Neem dan even contact op met het team van Luksa.

Contactgegevens

Luksa
Staalweg 1
4104 AS CULEMBORG
Tel.: 06-53880513

Website: www.luksa.furniture
E-mail: info@luksa.nl

Thanks for sharing!