YADE | Unieke wanddecoratie, tegeltjes en affirmatiekaarten

Positieve energie voor in huis! De YADE wanddecoratie en affirmatiekaarten met unieke illustraties zijn met liefde ontworpen door Lenny Vaessen.

Lenny: “YADE betekent vrede en staat voor zachte kracht. Het is de boodschap in mijn werk; Het vinden van je piece of peace, zodat je kunt stralen in je zachte kracht.”

Canvas schilderijen in pastelkleuren waarmee je iedere ruimte verzacht

De YADE wanddecoratie geeft een bijzondere touch aan de kamer. Geschikt voor kinderkamers, woonkamers, slaapkamers, werkkamers. Alles wat een beetje zachte kracht kan gebruiken!

Ontdek de betovering van de canvas schilderijen collectie. Lenny: “Geïnspireerd op mijn reizen, de natuur en pastelkleuren”. Ook de keramieken tegeltjes zijn unieke en schattige cadeautjes. Kies zelf je afbeelding!

Affirmatiekaarten die jong en oud betoveren

Het ‘Ik ben zachte kracht’ kaartendeck is gemaakt voor kinderen en inmiddels een favoriet voor jong en oud! Op iedere kaart staat een positieve affirmatie. Korte, krachtige en lieve zinnetjes. Deze worden gebruikt als fijne boodschap voor de dag of een leuke manier om samen met kinderen in gesprek te gaan. Ze boosten het zelfvertrouwen en empoweren een positieve mindset. Ze zijn ook nog eens 100% eco-vriendelijk.

Inkopen

Wil je meer informatie over YADE wanddecoratie & Affirmatiekaarten en deze opnemen in jouw assortiment? Neem dan contact op met Lenny.

Contactgegevens

YADE
Lenny Vaessen

Website: www.madewithyade.nl
E-mail: info@madewithyade.nl

Thanks for sharing!