Zien we je op Retailbeurs Utrecht? Registreer je gratis voor 13, 14 of 15 maart 2022!

Kom naar Retailbeurs Utrecht op 13, 14 en 15 maart
Inspiration for Tomorrow

Op 13 maart gaat de Retailbeurs Utrecht van start. Wat kijken we uit naar waardevolle ontmoetingen tussen de vele leveranciers en retailers in de stijlvolle showrooms. Drie dagen lang staan enthousiaste exposanten klaar om hun mooiste merken te presenteren.

In het Beatrixgebouw van Jaarbeurs is Retailbeurs Utrecht verdeeld over drie etages met een veelzijdig aanbod binnen de segmenten Kitchen & Dining, Home, Living & Design, Fashion & Lifestyle en Jewels & Watches. Je vindt er als retailer alles onder één dak!

Fotograaf: MichielTon.com

Zoveel mooie merken

Naast het contact met al je bekende en nieuwe leveranciers, is Retailbeurs Utrecht ook de plek om nieuwe merken te leren kennen. Laat je informeren over de mooiste collecties, vraag advies over wat het beste past bij jouw winkel en speur samen met collega’s naar de mooiste producten. Op de socials van Retailbeurs Utrecht zag je vast al de vele merken voorbijkomen. Wil je absoluut niets missen? Kijk dan naar de merkenlijst op de website en bekijk de actuele exposantenlijst.

Fotograaf: MichielTon.com

Ontmoeten en inkopen

De gastvrijheid voelt op Retailbeurs Utrecht altijd als een warme deken. Er is ruimte om ontspannen te netwerken en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De ideale sfeer om vakgenoten en leveranciers te ontmoeten, je te laten inspireren én de beste inkopen te doen voor het komende seizoen.

Fotograaf: MichielTon.com          Fotograaf: MichielTon.com

Fotograaf: MichielTon.com          Fotograaf: MichielTon.com

Gratis registratie, geen coronabeperkingen

Ben je een professional in de retailbranche? Dan kun je je gratis registreren als gast op de Retailbeurs Utrecht. Voor de voorjaarsbeurs vervallen de coronabeperkingen en Jaarbeurs zorgt voor een veilige omgeving. Wel heb je als altijd een persoonlijke registratie nodig voor deze vakbeurs. Dat doe je eenvoudig online!

Fotograaf: MichielTon.com

Registreren Retailbeurs

Openingstijden Retailbeurs Utrecht, voorjaarseditie 2022
Zondag 13 maart: 10.00 uur – 18.00 uur
Maandag 14 maart: 10.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag 15 maart: 10.00 uur – 17.00 uur

Thanks for sharing!