Zomer musthaves 2020 | Souvenir-, Woon- & Fashion Collecties | Tsquare Brands

Tsquare Brands vertegenwoordigt in de Benelux diverse bijzondere merken, waaronder: Pluto Produkter, Tanta Rainwear, Batela 1991, Code Zero en het eigen merk Joyin.

Zomer musthaves

Het is zomer! Tsquare Brands heeft een aantal souvenir-, woon- & fashion collecties voor dit mooie seizoen op een rijtje gezet!

JOYIN

Na het succes van de Wadden vuurtorens, heeft JOYIN de collectie uitgebreid met 8 nieuwe torens: Westerlicht Burgh-Haamstede, JCJ van Speijk Egmond aan Zee, Hoge Licht Westkapelle, Vuurtoren Noordwijk, Nieuwe Sluis Breskens, Vuurtoren Scheveningen, Paard van Marken en Noorderhoofd Westkapelle! Alle informatie over JOYIN vind je hier.

Batela Woonaccessoires & Fashion

Het Spaanse lifestyle merk Batela is helemaal klaar voor de zomer en veel items zijn direct leverbaar! Blader ook eens door de digitale catalogus en laat je verrassen door de prachtige woon- en fashion collectie voor deze zomer!

TANTA Rainwear

Heb jij de nieuwe tassenlijn & basis collectie van het Spaanse merk Tantä al ontdekt? Deze stoere PVC tassen zijn helemaal van deze tijd! Wist je trouwens dat TANTA een basis regenjas collectie heeft voor een hele goede prijs? De Euri voor dames & de Kise voor heren. Verkrijgbaar uit voorraad in diverse kleuren. De catalogus kun je hier bekijken.

Code Zero

De mooie zeildoek tassen van Code Zero staan klaar om jouw klanten blij te maken! Code Zero heeft een breed assortiment unieke tassen vervaardigd uit bootzeil. Dit zeil is afkomstig van roleinden of van zeilboten. Elk product heeft z’n eigen verhaal en uitstraling.  Bij iedere gerecyclede tas vind je aan de binnenzijde een certificaat van oorsprong, zodat je kunt nagaan waar de betreffende tas is langs gevaren! Bekijk de catalogus voor de complete collectie.

Naar de Catalogi pagina van Tsquare Brands

Opvragen prijslijsten

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Semmelweisstraat 1
6951 CS Dieren
Tel.: 06-14279121

 

 

 


Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]