Zomerassortiment Madam Stoltz | DEENS Agency

Het agentschap DEENS vertegenwoordigt populaire Scandinavische merken in de home & living branche waaronder het Deense merk Madam Stoltz.

Zomerassortiment Madam Stoltz

Madam Stoltz is een Deens lifestyle merk dat bekend staat om de kenmerkende boho-stijl. Dit is een combinatie van het koude en rustige Scandinavië en het warme en kleurrijke Azië. De collecties variëren van textiel tot meubels en lampen, van praktische accessoires tot gezellige decoraties. Het zomerassortiment 2021 bestaat uit zachte tinten.

DEENS Agency

DEENS is naast eigenaar van de consumentenshop DEENS.NL ook het aanspreekpunt voor alle ondernemers binnen de Benelux die dit mooie woonmerk willen opnemen in hun collectie. Al sinds 2009 kunnen ondernemers met al hun vragen over Madam Stoltz terecht bij DEENS agency. Wil jij dealer worden? Dan volstaat een melding per e-mail of telefoon: +31 (0)624791753. Het team bekijkt dan de actuele status van dealers in de regio en polsen of het nieuw toe te voegen verkooppunt voldoet aan de voorwaarden van Madam Stoltz. Is dat het geval dan ontvang je een eigen account voor de online B2B shop.

Showroom

Voor een eerste bestelling nodigt het team van DEENS Agency je uiteraard uit om kennis te komen maken met de mooie collectie van Madam Stoltz in de showroom. Deze is gevestigd in Etten-Leur aan de Geerkade 21 (omgeving Breda). Hier laten zij je graag de highlights uit de actuele collectie zien en adviseren en begeleiden je bij het maken van jouw selectie als je dat fijn vindt. De showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Neem contact op via [email protected] of bel naar: +31 (0)624791753 voor het maken van een afspraak. Je bent welkom!

DEENS agency
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr.  van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Mr Plant: www.mrplant.se
Madam Stoltz: www.madamstoltz.nl
E-mail: [email protected]