Zomerse cadeauverpakkingen-Vaderdag-geslaagd-bedankjes juf/meester | Eggink verpakkingen

Om je helemaal in zomerse stemming te brengen hebben de inpakexperts van Eggink de leukste zomerse cadeauverpakkingen en winkelbanners voor jou uitgezocht. Ook mooie kaartjes en etiketten voor het feliciteren van een geslaagde of het bedanken van een juf of meester. Maar voor het zover is, staat Vaderdag nog voor de deur. Laat de zomer maar komen!

Vaderdag

In het assortiment van Eggink vind je alles wat je nodig hebt voor de leukste Vaderdag cadeaus. Denk hierbij aan cadeaupapier en lintjes, maar ook aan stickers of hangkaartjes.

Zomerspecials

Bij de zomer horen natuurlijk vrolijke en kleurrijke cadeauverpakkingen. Dit vind je zeker terug in de zomerspecials. Om het cadeau helemaal af te maken zijn er bijpassende linten en etiketten.

Einde schooljaar

Ook is er een uitgebreide collectie voor het thema: Einde schooljaar. Zo zijn er verschillende producten voor het bedanken van een meester of juf. En voor het maken van een cadeau voor een geslaagde!

Banners

Mis je een zomers tintje in jouw winkel? Dan kunnen deze banners een handige en verfrissende oplossing zijn. Hang een banner op met een zomers thema en jouw klanten komen direct vrolijk binnen. De banners zijn gemaakt van 100% polyester.

Schaapjes tellen

Dit schattige inpakpapier maakt een cadeau voor kinderen echt een feestje. Er zijn ook leuke bijpassende linten en hangkaartjes.

Tasjes

Bij het geven van een lekkernij hoort natuurlijk een mooi tasje. Deze tas is voorzien van een fijn gedraaid handvat, wat zorgt voor extra stevigheid. Om het helemaal af te maken, vind je in onze collectie ook lint met dezelfde opdruk als het tasje.

Kijk voor het complete assortiment op de website van Eggink verpakkingen.

Contactgegevens

Eggink verpakkingen Retail
Ambachtsstraat 32-34
7102 DW  Winterswijk
Tel.: 0543-513365 (bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur)
Openingstijden showroom: ma t/m vrij 8.00 – 12.30 uur

Website: www.eggink-verpakkingen.com
E-mail: [email protected]

Eggink Verpakkingen

Eggink verpakkingen afdeling Food
Bentrotstraat 44-54
7531 AB  Enschede
Tel.: 053-4352725 (bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur)
Openingstijden showroom: Ma t/m vrij 8.30 – 12.30 uur
E-mail: [email protected]

Eggink verpakkingen afdeling Industrie
Ambachtsstraat 75
7102 DW  Winterswijk
Tel.: 0543-491321
Openingstijden showroom: Ma t/m vrij 8.00 – 17.00 uur
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!