ZUSSS bestaat 10 jaar! | Fashion & Lifestyle merk

Zusss

Zusss is een sterk groeiend merk in de lifestyle en fashion branche. Basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs, dat is Zusss!

Ga je mee op reis? Logeren in de sjiek-de-friemel en charmant hotel. Genieten van de zomerse sfeer van openslaande balkondeuren en gordijnen die naar binnen wapperen.
Heerlijk, dat zijn van die dagen met een gouden randje. Voel je de vakantiekriebels weer opkomen?

Zusss bestaat 10 jaar!

Op een zolderkamer begonnen de zussen 10 jaar geleden met het maken van spullen die ze mooi vonden. Ze hadden nooit verwacht dat Zusss zou worden, wat ze nu geworden is. Een Zusss om trots op te zijn! En dat is een feestje waard…En als je aan een feestje denkt, denk je aan goud. Natuurlijk is Zusss basic, maar daar passen gouden accenten heel goed bij. Dit jaar staat in het teken van het 10 jarig bestaan dat ze vieren met hun verkooppunten en consumenten.

     

Voorjaarscollectie 2018

De nieuwe voorjaarscollectie barst van de producten voor een hotelsjiek gevoel. Geniet ervan en zorg goed voor jezelf, jij bent goud waard!

   

Contactgegevens

Hoofdkantoor Zusss met showroom
Klompenmakerstraat 11
2984 BB  Ridderkerk
Tel: 078-6459138

Website: www.zusss.nl
E-mail: [email protected]

Inkopen kan ook bij Trademart
Beatrixgebouw Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL  Utrecht
4de etage – stand D438

Facebook Pinterest Instagram Twitter

Producten

Lifestyle, fashion, woonaccessoires, tassen, manden, vesten, sjaals, kookartikelen, tafelproducten, badproducten, beddengoed, kussens, posters, kaarsen, kaarsenstandaards, boodschappentassen, verzorgingsproducten, papierwaren…