Zweeds merk Pluto Produkter | Nijntje catalogus | Tsquare Brands

Het agentschap Tsquare Brands heeft in de Benelux diverse bijzondere merken in portefeuille, waaronder: Pluto Produkter, Tantä, Batela 1991, Greetingbox, Design Bite en  Code Zero.

TSQUARE

Pluto Produkter

Dit Zweedse merk kenmerkt zich door haar eigenzinnige Scandinavische design en simpelheid. Ze hebben naast “fun” producten, die voor beleving en een fun moment zorgen, ook (reguliere) collecties zoals snijplanken, klokken, haken, lampen, vaasjes en een ruime en diverse collectie van Pippi Langkous, Moomin en Nijntje. Daarnaast is er een eigentijdse, op het traditionele geïnspireerde, kerstcollectie die deels aansluit op de reguliere verkoop en daardoor ook het hele jaar door verkocht kan worden.

 Nijntje collectie

Pluto Produkter heeft een brede lifestyle design Nijntje collectie ontwikkeld. Deze collectie kenmerkt zich door bijzondere items die een glimlach op het gezicht toveren! Het assortiment bestaat o.a. uit woon-, lees- en keukenartikelen. Een overzicht van alle producten vind je in de Nijntje catalogus.

Wil je meer informatie over de Nijntje collectie, neem dan even contact op met Frans van der Ley via onderstaande contactgegevens.

Naar de Catalogi pagina van Tsquare Brands

Opvragen prijslijsten

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Meander 151-8550
6825 MB  Arnhem
Tel.: 06-14279121

TSQUARE BRANDS

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]