03 CS Jewelry geluks juweeltjes basic collecties of op maat gemaakt voor (museum)shops

Het sieradenmerk 03 CS Jewelry is in 2014 opgericht door ontwerpster Eljo Kusters. Het atelier is gevestigd in Amsterdam. Na een carriére bij nationale- & internationale modebedrijven was Eljo op zoek naar een nieuwe uitdaging, een sieradenmerk met een internationale uitstraling. De collectie is geïnspireerd op kunst, Victoriaanse rouw sieraden, flora & fauna.

De Collectie

De collectie bestaat uit bijzondere sieraden, geluks juweeltjes, gemaakt van lood- en nikkelvrij brass (hypo-allergeen): hangers, oorbellen, kettingen, armbanden en geluksbedels. De geluks bedels zijn gemixt met half edelstenen kralen, die een positieve uitwerking en geluk & voorspoed brengen. Er zijn ook vintage onderdelen in de sieraden terug te vinden, zoals pailletten, die gebruikt werden in voormalige Franse Haute Couture ateliers.

Speciale collectie voor (museum)shops

Eljo ontwerpt, in overleg, speciale collecties voor o.a. (museum)shops, eventueel aangevuld met 03 CS Jewelry basics, die aansluiten bij een collectie. Sieraden, die exclusief verkrijgbaar zijn in jouw (museum)shop.

Ze heeft reeds collecties gemaakt voor o.a.: de exposities Mata Hari, Rembrandt & Saskia, Liefde in de 17de eeuw in het Fries Museum (Leeuwarden) – Frida Kahlo in het Drents museum (Assen) en het Cobra Museum (Amstelveen) – Anton Pieck Museum (Hattem), thema de Efteling – Maria Sybilla Merian sieraden voor De Grote Suriname Tentoonstelling Nieuwe Kerk (Amsterdam) en Teylers Museumshop (Haarlem).

Onlangs heeft 03 CS Jewelry sieraden geleverd aan het Fries Museum voor de huidige tentoonstelling: Verlangen naar vroeger.

Neem gerust (vrijblijvend) contact op met Eljo om te vragen naar de mogelijkheden.

Inkopen

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie en/of sieraden uit de collectie van 03 CS Jewelry inkopen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

03 CS Jewelry
Contactpersoon: Eljo Kusters
Tel.: 06-51681396
Bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00-13.00 uur.

Website: www.03csjewelry.com
E-mail: 03canalstreet@gmail.com

Follow 03 CS Jewelry for the latest updates:
www.instagram.com/03csjewelry
www.facebook.com/03csjewelry

Thanks for sharing!