03 CS Jewelry | Geluks juweeltjes | Kunst, Victoriaans, flora & fauna

Sieradenmerk 03 CS Jewelry is opgericht in het jaar 2014. Het atelier is gevestigd in Amsterdam. De collectie bestaat uit bijzondere sieraden, geluks juweeltjes, gemaakt van lood- en nikkelvrij brass (hypoallergeen); hangers, oorbellen, kettingen, armbanden en geluksbedels. Er zijn ook vintage onderdelen in de sieraden terug te vinden, zoals pailletten, die gebruikt werden in voormalige Franse Haute Couture ateliers.

TICA Fashion (groen F2)

De 03 CS jewelry geluks juweeltjes,
brengen geluk & voorspoed

De geluks bedels zijn gemixt met half edelstenen kralen, die een positieve uitwerking, geluk en voorspoed brengen!

Drie voorbeelden:
1) Lucky frog hanger, een bijzondere combinatie, libelle met kikker. De libelle brengt verandering, een nieuw begin & transformatie. De kikker staat in Azië voor extra financiële voorspoed. Dubbel geluk dus!

2) Lieveheersbeestjes oorbellen worden gezien als koppelaarsters. Ze vliegen naar degene waar je vlinders van in je buik krijgt en fluisteren vervolgens jouw naam in zijn of haar oor.

3) Victoriaanse rouwsieraden werden veelvuldig gemaakt van dieren bedels, deze stonden ergens symboliek voor, zoals de zwaluwtjes voor hoop, liefde & vertrouwen.

Ontwerpster Eljo Kusters

‘Na een carriére bij nationale- & internationale modebedrijven was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en dat is 03 CS Jewelry geworden! Een sieradenmerk met een internationale uitstraling. De collectie is geïnspireerd op kunst, Victoriaanse rouw sieraden, flora & fauna.’

Speciale collectie voor museumshops

Eljo ontwerpt, in overleg, speciale collecties voor o.a. museumshops, eventueel aangevuld met 03 CS Jewelry basics, die aansluiten bij de collectie van het museum. Sieraden, die exclusief verkrijgbaar zijn in de museumshop.
Ze heeft reeds collecties gemaakt voor de exposities Mata Hari, Rembrandt & Saskia, Liefde in de 17de eeuw in het Fries Museum te Leeuwarden.
Neem gerust (vrijblijvend) contact op met Eljo om te vragen naar de mogelijkheden.

Inkopen

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je sieraden uit de collectie van 03 CS Jewelry inkopen? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens of bezoek de stand bij TICA Fashion (groen F2) te Uithoorn.

Contactgegevens

03 CS Jewelry
Contactpersoon: Eljo Kusters
Tel.: 06-51681396
Bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00-13.00 uur.

Verkooppunt:
TICA Fashion groen F2

Website: Binnenkort beschikbaar

E-mail: [email protected]

FacebookInstagram

Producten

Sieraden, geluksbedels, hangers, oorbellen, armbanden, kettingen…