AAI made with love | De mooiste lifestyleproducten

AAI made with love ontwerpt en produceert de mooiste Lifestyle producten met wereldse invloeden, gemaakt van natuurlijke, vintage en gerecyclede materialen. Alles met toewijding en passie… MADE WITH LOVE. 

Inspiratie

De inspiratie voor de AAI collectie is opgedaan tijdens een reis die Annemarie (creator van AAI) heeft gemaakt door Zuidoost Azië, alsmede de liefde voor vintage, rauwe en natuurlijke materialen. Het bedrijf werkt zoveel mogelijk met natuurlijke, gerecyclede, vintage materialen en probeert zo sustainable mogelijk te zijn. Alle producten worden met zorg en liefde ontworpen en vervaardigd.

De collecties zijn gebaseerd op de labels:
Mekong Nights | Indochine Mornings | Vietnam Days | Vintage Noon

       

        

Inkopen

Wil jij de online B2B catalogus met inkoopprijzen van AAI? Neem hiervoor even contact op met het team, zij helpen je graag verder! Daarnaast kun je ook de Cash & Carry in Amstelveen bezoeken (Openingstijden: maandag en dinsdag van 11.00 – 16.00 uur, op andere dagen ook op afspraak).

 Contactgegevens

Showroom & kantoor
AAI

Premium by TICA
Randweg 155, 1e verdieping
1422 ND  Uithoorn
Nederland
Maandag t/m donderdag van 11.00 – 16.00 uur

 Postadres:
AAI made with love B.V.
Borneostraat 102H
1094 CR  Amsterdam
Tel.: 06-55190345 (Annemarie)
Tel.: 06-46038060 (Sandra)

Website: www.aaimadewithlove.com
E-mail: [email protected]

AAI Made with Love

Producten

Woonaccessoires, tassen, poefs, carpetten, collectables, kussens, plaids, tassen, armbanden, kettingen, Indochine Mornings, Mekong Nights, Vietnam Days, Vintage Noon, Lifestyle producten…