Actie buffelschedels | Vigro Import | Cash & Carry Berkel en Rodenrijs

Vigro Import is importeur/groothandel in Aziatische woondecoratie, klein meubelen, fashion & sieraden. Eigenaar Alphons Vink reist zo’n 4 keer per jaar naar Thailand en Indonesië om daar iedere keer weer mooie, veelal unieke artikelen in te kopen. Vigro Import heeft daar vaste leveranciers, veelal kleine familiebedrijven, waar inmiddels een vertrouwensband mee is opgebouwd.

Actie buffelschedels

Vigro Import geeft van 18 juni t/m 8 juli 2019 20% korting op de hangende buffel-schedels. Bij een afname vanaf 5 stuks en deze actie is alleen geldig bij aankoop in de Cash & Carry te Berkel en Rodenrijs.

Eigenaar Alphons Vink

‘Bij Vigro Import wordt er gewerkt volgens het Cash & Carry systeem. Normaal gesproken zijn wij elke werkdag van maandag t/m vrijdag geopend. In sommige gevallen is het ook mogelijk om in het weekend langs te komen. Zoals bijvoorbeeld na aankomst van een container vol met nieuwe artikelen. Dan kun je meteen producten uitzoeken, betalen en meenemen.  Stuur even een mailtje als je langs wilt komen, dan is er op die dag zeker iemand aanwezig. Ook voor vragen over een bepaald product kun je altijd (vrijblijvend) contact opnemen. Je bent van harte welkom!’
Groet, Alphons Vink

Contactgegevens

Vigro Import
Meerweg 31-B
2651 KR  Berkel en Rodenrijs
Tel.: 015-2134107 | 06-22456268

Website: www.vigro-import.com
E-mail: vigroimpons@ziggo.nl