Anne Lighting | De nieuwe generatie lampen

Anne is afkomstig uit een familie met meer dan tachtig jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Waar voorheen alleen de mannen in de familie de dienst uitmaakten, besloot Anne samen met moeder Angelique dat het tijd was om alles over een andere boeg te gooien!

Anne Lighting

Ontwerpen voor de nieuwe generatie

Anne Lighting is de verlichtingsmarkt compleet aan het veranderen door de gedurfde, eigenwijze houding waarmee het merk de vergeten nieuwe generatie een vaste plaats is gaan geven binnen deze markt. Anne Lighting ontwerpt én maakt zelf armaturen die gericht zijn op deze nieuwe generatie. Anne en Angelique doen dit niet alleen, zij bieden een luisterend oor én willen actief discussiëren met klanten, ontwerpers en overige geïnteresseerden over alle aspecten van de lampen.

Anne Lighting

Stoere en industriële look

De lampen van Anne Lighting vormen een klasse apart. Het merk biedt dé perfecte oplossing voor unieke designlampen tegen een betaalbare prijs. Een vleugje stoerheid en een industriële look mogen daarbij niet ontbreken. Ze volgen dan ook niet blindelings trends maar produceren en ontwikkelen alleen lampen waarin ze zelf geloven dat die passen in de eigentijdse serie én binnen de doelgroep van het merk.

Anne Lighting

Collecties

ANNE MARKII-VARIATIES MARKII-ANNE ONCLE PHILIPPE-VARIATIES ONCLE PHILIPPE-ANNE ZAPPA SERIES-VARIATIES ZAPPA-ANNE FRISK- VARIATIES FRISK-ANNE BRUSK SERIES-VARIATIES BRUSK-ANNE CRINOLINE-VARIATIES CRINOLINE-ANNE PULP FICTION-PULP FICTION VARIATIES 

Wil jij de lampen van Anne Lighting ook inkopen? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens.

Anne LightingContactgegevens

Anne Lighting
Lage Brink 11
7317 BD  APELDOORN
Tel.: 055-5822847

Website: www.annelighting.nl
E-mail: info@annelighting.nl

Facebook Pinterest

Producten

Lampen, hanglampen, staande lampen, leeslampen, industrieel, design…