Bandajanas | De losbandige slipper

Bandajanas is een hip en eco-vriendelijk slippermerk waarbij het mogelijk is om je eigen unieke slippers te creëren. De teenslippers voor dames hebben een zacht voetbed en worden gemaakt van eco-vriendelijk foam. Deze trendy slippers zijn niet alleen naar eigen inzicht samen te stellen, ze zijn bovendien op verschillende manieren te dragen.

 Bandajanas Collectie voor shops

Bandajanas heeft slippers in diverse kleuren en daarnaast vele betaalbare bandensets en accessoires beschikbaar in allerlei mooie kleuren en vrolijke prints. Op veler verzoek is er sinds dit jaar geen aparte collectie meer voor de groothandel, maar kan er gewoon uit de reguliere collectie ingekocht worden. Verder kun je nu complete sets te bestellen en zijn er tevens wat prijsverlagingen doorgevoerd, let daarbij ook op de aanbiedingen!’

Comfortabel lopen en er toch super vrouwelijk en hip uitzien!
Licht reizen en steeds een andere look bij alle vakantie outfits!
Ecovriendelijk en sociaal maatschappelijk verantwoord bezig!

   Wrapajanas, het ultieme zomerjurkje

Geheel in de stijl van Bandajanas, heeft het merk nu ook een hip zomerjurkje toegevoegd aan de collectie. Een jurkje dat helemaal aansluit bij het concept: easy to wear, in so many ways, travel light & look gorgeous! Dit zomerse wrapjurkje kun je op diverse manieren dragen en wordt verpakt in een leuk bijpassend zakje.

Inkopen

Heb jij een leuke winkel of webshop en wil je meeliften op het succes van het  BANDAJANAS® Concept? Neem voor meer informatie of een inlog even contact op met het team van Bandajanas, zij helpen je graag verder!

                 

Contactgegevens

Kantoor Bandajanas
Rozenpas 6
7035 AG  Kilder
Tel.: 0314-683535

Website: www.bandajanas.com
Email: [email protected]

Facebook  Twitter  Pinterest  YouTube

Producten

Slippers, zomerjurken, displays…