BOEL planners

Nederland Planland

BOEL

Druk, druk, druk… Het lijkt wel of iedereen altijd maar druk is; we zijn meer gaan werken, de zorgtaken zijn gegroeid, we willen fit blijven en ook 100% aandacht geven aan de kinderen. Met deze constatering in het achterhoofd begon BOEL (metpapier.nl) met het ontwerpen van planners. BOEL ontwikkelt vanuit educatief standpunt, maar ook vaak vanuit eigen ervaring of behoefte… De planners van BOEL hebben een originele insteek, zijn mooi vormgegeven en vooral erg bruikbaar. Het aanbod is divers.

De planners worden verkocht bij diverse (web)winkels in Nederland. Kingspoint verzorgt de distributie.

Het  Meeboek

BOELHandig planboek voor ieder kind dat te maken heeft met co-ouderschap. In dit boek worden afspraken bijgehouden en worden voorvalletjes en gebeurtenissen opgeschreven, zodat de andere ouder weet wat er speelt. Met kleurtjes wordt wekelijks aangegeven wanneer het kind bij mama of papa is. Plak foto’s en kaartjes in om speciale momenten vast te leggen en noteer wensen, gedachtes en vragen…

Proefwerkplanner

BOEL

Planner ontwikkeld vanuit de onderwijsbehoefte om scholieren van de middelbare school te ondersteunen bij het plannen van proefwerken.

Weekplanner

BOEL

Vul samen met je kind in wat er allemaal op de planning staat. Dan weet je kind precies waar hij/zij aan toe is. Inclusief tekenvak om het leukste moment vast te leggen en aan te geven hoe hij/zij zich voelt. Leuk om te bewaren voor later.

Kookplanner

BOELHandige planner voor drukke gezinnen om toch een gevarieerd weekmenu samen te stellen. Laat de kinderen ook een dag invullen en kook dan samen! Met boodschappenlijstje!

Placemats om de tafels te oefenen

BOEL 

De kracht van herhaling. Op een speelse wijze iedere dag 5 minuten de tafels oefenen met deze leuke placemats propvol met sommen werkt!

Mijn kasboekje

BOEL

Het is erg belangrijk om kinderen te leren goed om te gaan met geld. Met dit spaarblok kun je goed (laten) zien hoeveel geld er is ontvangen, hoeveel er weer uitgegeven is en wat er dan uiteindelijk overblijft om te sparen. Kinderen vinden het leuk om te zien hoeveel geld ze al hebben.

Een kus voor een klus

BOEL

Herkenbaar in vrijwel iedere relatie… klusjes die maar blijven liggen, mannen die het gezeur daarover zat zijn… Zonde toch om hier je goede humeur door te laten verpesten!  Met dit blok zet je alvast de juiste toon!

BOEL is een samenwerking tussen Bouwien Slooff en Ellen Josemanders, beide grafisch vormgever, beide moeder. In het hectische leven van vandaag, waarin alles snel en gedigitaliseerd lijkt, willen zij meer structuur en overzicht, meer tijd en aandacht voor elkaar of juist voor jezelf. Papier is de basis voor de ontwerpen, een duurzaam natuurproduct met een hernieuwbare bron.

BOELHeb je een vraag, opmerking of wil je iets bestellen? Stuur ons gerust een mail, bellen mag natuurlijk ook!

Contactgegevens

BOEL
Bouwien Slooff (Malden) | 06-28418465
Ellen Josemanders (Mill) | 0485-340418

Website: www.metpapier.nl
E-mail: [email protected]ier.nl

Producten

Planners, planboeken voor kinderen, een kus voor een klus, proefwerkplanners, weekplanners, kookplanners, placemats, kasboeken…