Collectie Familie | MIEKinvorm

Een geweldige nieuwe collectie met als thema Familie is gelanceerd! In deze nieuwe collectie van MIEKinvorm vind je hele leuke kaarten; voor papa, mama, baby, broer, zus, opa & oma. Daarnaast ook mokken, tassen, sleutelhangers en meer!

Sleutelhangers

Verras een papa/mama met deze sleutelhanger. Voor Moederdag/Vaderdag, voor een verjaardag, aan een new papa/mama (to be) of gewoon zomaar omdat een kadootje geven altijd leuk is!

Kaarten

Kaarten & mini-kaarten voor papa, mama, opa, oma, broer & zus. Schrijf een lieve boodschap op de achterkant en voeg de kaart bijvoorbeeld bij een kadootje.

Tassen

Superhandig zo’n canvas tas. Om spullen mee te nemen van de kinderen, naar het werk, voor de boodschappen en nog veel meer. Maar ook superleuk om kado te geven als babyshower kado, voor een verjaardag of zomaar.

       

Mokken

Om voor jezelf te kopen of om kado te geven. Een toffe thee- of koffiemok. En ze zijn magnetron- en vaatwasserbestendig!

De gehele collectie Familie vind je hier. Wil je meer informatie of wil je graag MIEKinvorm producten gaan verkopen? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens.

Familie Collectie

Contactgegevens

MIEKinvorm wholesale
Annemiek & Nique
Tel.: 010-7171072

Website: www.miekinvorm-wholesale.nl
E-mail: [email protected]