Cupkes | Kwaliteits-thee, zoals o.a. kinderthee, theeproeverijen – Horeca theeboxen + accessoires – Servies en meer…

Cupkes

Groothandelsassortiment

Kwaliteits-thee

Cupkes

Mocht je heel kieskeurig zijn voor wat betreft kwaliteit en smaak van thee dan ben je bij Cupkes aan het goede adres. Zij zijn dat namelijk ook! De theesoorten van Cupkes zijn van de beste kwaliteit en komen van de beste plantages. Een luxe theelijn dus. Alle thee wordt persoonlijk voor jou geselecteerd en er is heel veel keuze!

‘Thee is de limonade van de toekomst!’

Cupkes

Bij Cupkes geloven ze in gezonde drankjes, voor jezelf én voor je kinderen. Vandaar ook dat ze een speciale theelijn voor kinderen hebben uitgebracht met als motto: Thee is de limonade van de toekomst! Om ervoor te zorgen dat kinderen deze thee ook echt lekker vinden is er een speciaal Kinder Thee Panel samengesteld, dat alle theesoorten eerst test. Alleen theesoorten, die (bijna) geen cafeïne/theïne bevatten én door kinderen echt super lekker worden gevonden komen in het assortiment. Naast deze kinderthee levert Cupkes ook theemelanges of blends speciaal voor vrouwen en diverse speciale theesoorten rechtstreeks uit China, India en zelfs uit Afrika. Alle thee wordt geleverd in leuke originele verpakkingen. Leuk om zelf te houden, maar ook leuk om cadeau te geven.

Thee filterzakjes

Cupkes

Filterzakjes om zelf te vullen. Gemaakt van sterk papier speciaal voor één kop thee of een hele pot. Mooi verpakt in zakjes van 50 stuks. Koop voortaan losse thee. Zet met deze theefilter een kop thee op het werk of gewoon lekker thuis. Vul ze van tevoren en neem mee als je ergens naar toe gaat. Je hebt dan altijd je favoriete theesoort bij de hand! Kan zonder filterhouder worden gebruikt.

Cupkes

HORECA Theebox

Cupkes

Speciaal voor de horeca heeft Cupkes een kant-en-klare theebox ontwikkeld. Compleet met menukaarten, 8 verschillende theesoorten en theefilters en blikjes om de thee in te doen. Voor een klein bedrag kun je dan de thee van Cupkes testen. Als de thee jou en jouw klanten bevalt dan biedt Cupkes nog meer, zoals theeglazen, customized thee voor op de counter, een eigen menukaart, helemaal voor jouw zaak samengesteld. En wat dacht je van het speciaal hiervoor ontwikkelde Hightea Servies.

Theeservies ‘Swan Lake’

Cupkes

‘Theedrinken uit het Zwanenmeer’

Het hightea servies ‘Swan Lake’ bestaat uit een theepot, kopjes, mokjes, bordjes en cakestandaard. Dit servies is gedecoreerd met een hip ballet motief. Het is bovendien gemaakt van extra sterke HORECA kwaliteit porselein, dus het kan tegen een stootje!

Contactgegevens

Cupkes
Postadres
Dobbelerserf 9
5706 JE  HELMOND
Tel.: 06-11310847

Website: www.cupkes.nl
E-mail: [email protected]

Facebook Pinterest Instagram

Producten

Luxe theesoorten, kekke kinderthee, filterzakjes mooi verpakt per 50 stuks, horeca theebox, horeca assortiment, theeproeverijen, familie theepakket, baby shower theepakketje, ayurveda thee, winterwonder thee, Roodkapje thee, Pink Passion, Swan Lake hightea servies…