Dishes & Deco | Ambachtelijk & handbeschilderd keramiek

Dishes & Deco

Dishes & Deco is ontstaan in 2009 vanuit een liefde voor mediterrane producten. Het bedrijf is gestart met de bestaande drukke Tunesische dessins te vereenvoudigen naar Europese smaak. Daarna zijn ze zelf prachtige patronen gaan ontwerpen. Het resultaat is een breed aanbod van kleurrijke, mandela-achtige dessins. In de loop der jaren is het assortiment uitgegroeid tot ongeveer 500 artikelen.

Dishes & Deco

Productie

In eerste instantie verspreidde Dishes & Deco de fabricage over verscheidene ambachtelijke bedrijfjes. Sinds 1 januari 2015 heeft Dishes & Deco een fabriek in Tunesië, waar de gehele productie plaats vindt, van witte klei tot een mooi kleurrijk artikel.

Dishes & Deco

Schalen
* gemaakt van witte klei (minder kwetsbaar dan rode klei)
* zijn vaatwasmachinebestendig
* kunnen in de oven en magnetron
* beschilderd met loodvrije verf
* alle dessins verkrijgbaar in diverse vormen en maten
* eindeloos combineren

Dishes & Deco

Horeca

Vele artikelen uit het assortiment van Dishes & Deco worden ook door restaurants, hotels en cateringbedrijven gebruikt. Ze zijn oven- en vaatwasmachinebestendig, waardoor ze makkelijk in het gebruik zijn. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze ervoor zorgen dat de tafel een mooie, frisse uitstraling krijgt! In Foodspecialiteiten winkels worden de aardewerken schalen gebruikt in de koelvitrine voor het presenteren van o.a. tapas. Daarnaast worden de olijfhouten planken gebruikt voor het serveren van kazen, vleeswaren en tapas, ofwel een combinatie van deze specialiteiten.

Dishes & Deco

Kadoshop – Woonwinkel

Het servies van Dishes & Deco is een echte blikvanger in de winkel, de vrolijkheid straalt ervan af en naar de dessins blijf je kijken, ze zijn schitterend! Ook leuk in een kado- of kerstpakket.

Dishes & Deco

‘We hebben het assortiment zodanig samengesteld dat bij de meeste dessins de kleuren overal terugkomen. Dat maakt het verleidelijk schaaltjes, borden met elkaar te mixen & matchen!’

Contactgegevens

Dishes & DecoDishes & Deco
Angelique Simons
Tel.: 06-52395687

Website: www.dishes-deco.com
E-mail: info@dishes-deco.com

Facebook

Producten

Schalen, borden, waterkannen, tapas, fruit (uitlek) schaaltjes, olijfhouten broodplanken, diverse olijfhouten producten, relatiegeschenken…