FIDRIO groothandel in glaswerk

Fidrio

Fidrio

Marcel en Daniëlle van Bronkhorst zijn van huis uit bloemisten. Na 8 jaar in de bloemsierkunst (in een sfeervol oud pand in Woerden) trok het bredere spectrum van decoratie meer en meer….

 

Ze kozen ervoor om zich te specialiseren in glaswerk. In het jaar 1996 zijn ze gestart met het ontwerpen en importeren/distribueren van glaswerk, als importeur-groothandel. Groothandel / Importeur van mondgeblazen glaswerk voor de home-gift-garden branche.

FIDRiO DESIGN 1  FIDRIO DESIGN 2

“We zochten naar tijdloos, traditioneel vervaardigd glaswerk voor onze bloemen, maar vonden niet wat we zochten. Toen besloten we zelf te gaan ontwerpen, importeren en distribueren”.

Naast het Basic assortiment (verkrijgbaar bij TICA Aalsmeer en Trends & Trade Venlo),  hebben ze een jaar geleden EXCLUSIVE geïntroduceerd (verkrijgbaar in de showroom in Harmelen, op beurzen en via de webshop). Dit assortiment unieke, ambachtelijke producten ontwerpt FIDRIO samen met glasblazers over de hele wereld.

FIDRIO DESIGN 5FIDRIO DESIGN 4

De collectie bestaat uit traditioneel, in houten mallen geblazen glaswerk, dat zich onderscheid in kwaliteit (dik glas) en tijdloos design. Er wordt uit voorraad geleverd  (Ze leveren aan groothandels en niet direct aan consumenten). De nieuwe collectie is eind augustus gepresenteerd en er zijn heel veel nieuwe producten bijgekomen! Meer informatie vind je op de website van FIDRIO.

Contactgegevens

FIDRIO
Breudijk 8 A2
3481 LP  HARMELEN
Tel.: 0348-446163

Website: www.fidrio.nl
E-mail: [email protected]

Cash and Carry

Tica Aalsmeer
Trends and Trade in Venlo.

Producten

Traditioneel glaswerk, dik glas, bolvaas, kruikvaas, stolpen, mondgeblazen glas, vazen, recycled eco glaswerk, RIM Collection, Bubble Collection, cillinder, essentials, covers, Xl Collection…