Fris & vrolijk nieuw merk Joyin | Tsquare Brands | showUP

Het agentschap Tsquare Brands vertegenwoordigt in de Benelux diverse bijzondere merken, waaronder: Pluto Produkter, Tantä, Batela 1991, Greetingbox, Tiny Miracle, Code Zero en nu ook het eigen merk Joyin.

Joyin | Customize

Joyin is het nieuwe, eigen merk van Tsquare Brands. De producten hebben een frisse en vrolijke uitstraling. Het merk richt het zich op de cadeau- en souvenirbranche. De producten zijn ook te customizen, hierdoor is het concept makkelijk om te zetten naar elke klant en consument!

De emaille bekers met een sojakaars en houten lont (candle in a cup) zijn een groot succes! Ze branden 27 uur en als de soja op is (wordt volledig vloeibaar, brandt tot de laatste druppel), dan maak je het gemakkelijk schoon met wat afwasmiddel en is deze als beker te gebruiken; twee cadeautjes in één! Daarnaast zijn de sleutelhangers en kaarten een ontzettend leuk concept, met een aantrekkelijke marge!

         

showUP

Wil je het assortiment van Tsquare Brands ‘live’ bewonderen? Het team staat komend weekend op showUP, stand B125. Kom gezellig langs!

Naar de Catalogi pagina van Tsquare Brands

Order plaatsen

Zie je in de catalogi al items die je graag wilt inkopen? Neem gerust even contact op met het team van Tsquare Brands, zij helpen je graag verder.

Opvragen prijslijsten

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Meander 151-8550
6825 MB  Arnhem
Tel.: 06-14279121

TSQUARE BRANDS

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]