Glazuur Aardewerk | ambachtelijk gemaakt keramiek en tafelgoed

  glazuur aardewerk

Glazuur aardewerk is agent en groothandel van diverse merken in serviesgoed. Bij het bedrijf vind je keramiek en tafelgoed van makers die staan voor hoge kwaliteit en goede bruikbaarheid.

glazuur aardewerk

‘Bijzonder servies voor (h)eerlijk eten en drinken’ 

Eigenaresse Petra Ferwerda

In 2003 is glazuur aardewerk officieel ‘geboren’, maar de eerste borden werden al door eigenaar Petra Ferwerda in 1999 via haar website en diverse fairs verkocht. Tegenwoordig is glazuur aardewerk agent en groothandel van diverse merken. Petra is haar bedrijf begonnen vanuit het idee dat we in Nederland veel te weinig aandacht hadden voor de aankleding van de tafel. Waar de belangstelling voor mooi servies in andere landen vanzelfsprekend was, waren wij hier gewend om lekker eten op een zo goedkoop mogelijk bordje te presenteren…

glazuur aardewerk

Merken

Eén van de grotere merken van glazuur aardewerk is Jars Céramistes. Innovatie, traditie en kwaliteit spatten van hun producten af! Inmiddels vind je de borden van Jars Céramistes in menig goed restaurant op tafel. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt, sommige zijn zelfs helemaal handmade.

glazuur aardewerk

* Jars Céramistes
* Sarah Lavoine
* Rachel Dormor Ceramics

Naast de agentschappen heeft glazuur aardewerk ook een eigen (web)winkel in Castricum. In de winkel vind je de eigen merken, maar ook werk van verschillende Nederlandse keramisten, opvallende woonaccessoires en mooie cadeaus.

Glazuur aardewerk is altijd op zoek naar nieuw serviesgoed en het bedrijf werkt graag samen om goede ideeën te realiseren. Natuurlijk hebben ze ook belangstelling voor winkels en horeca die de merken willen inkopen en presenteren. Heb jij belangstelling? Stuur even een berichtje naar glazuur aardewerk en zij nemen z.s.m. contact met je op!

glazuur aardewerkContactgegevens

glazuur aardewerk l Petra Ferwerda
Overtoom 1a
1901 EW  Castricum
Tel.: 06-53964239

Website: www.glazuur.com
E-mail: info@glazuur.com

Facebook Instagram Twitter

Producten

Aardewerk, serviesgoed, borden, schalen, mokken, koppen, porselein, kannen, potten, vazen, Portugees aardewerk…