Zoedt | Hippe Woonaccessoires – Stationary

Zoedt

Groothandel hippe woonaccessoires

Cindy Noordman en Ellen Modderkolk zijn een aantal jaren geleden gestart met het eigenzinnige merk Zoedt. Een stoer Nederlands label dat garant staat voor hippe woonaccessoires en stationary in kenmerkende Scandinavische stijl met veel zwart-wit. Zoedt is dol op mooie teksten en grafische designs en zet deze vervolgens overal op: kussens, posters, houtprints, houten woonaccessoires, houten kaarten, kaartenhangers, muurstickers, stationary…hippe

De vrouwen achter Zoedt

Cindy Noordman en Ellen Modderkolk zijn geboren in dezelfde plaats, beoefenden dezelfde sport en volgden dezelfde HBO-opleiding. Vanwege het leeftijdsverschil hadden de dames niet zoveel contact. Pas toen ze collega’s werden en gingen samenwerken, merkten ze hoe goed ze elkaar aanvullen!

Zoedt

‘Zoedt geeft je een glimlach met een knipoog!’

Het merk richt zich op de jonge, werkende vrouw, die een druk leven heeft en veel ballen in de lucht houdt. De teksten van Zoedt sluiten hierbij aan. Het zijn zelfbewuste, positieve teksten waar je vrolijk van wordt! Kenmerkend voor Zoedt is dat alle producten zijn gemaakt  (handmade) in Holland door vakmensen met passie!

Zoedt

Wholesale

Inmiddels zijn de gedurfde teksten en grafische designs te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland, zowel online als in de winkelstraten. Wil jij ook de producten van Zoedt inkopen? Neem dan even een kijkje op de wholesale site.

ZoedtContactgegevens

ZOEDT
Ellen Modderkolk en Cindy Noordman
Postadres
Telfordstraat 9-27
8013 RL  Zwolle
Tel.: 038-2001535

Website: www.zoedt-wholesale.nl
E-mail: [email protected]

Facebook Pinterest Instagram Twitter YouTube Google+

Producten

Hippe woonaccessoires, kussens, posters, houtprints, houten woonaccessoires, houten kaarten, kaartenhangers en muurstickers, stationary, kaarten, verjaardagskalenders, cadeaustickers, cadeaulabels. Scandinavische stijl, Nederlands label, teksten, grafisch…

Zoedt