TRADE MART | b2b Inkoopcentrum

Trade Mart

Trade Mart, hét toonaangevende inkoopcentrum voor horloges, sieraden, mode (accessoires), keuken, gedekte tafel, woonaccessoires, interieur decoratie, speelgoed en kids lifestyle. Centraal in het hart van Nederland, op 5 sfeervolle etages, presenteren de ruim 200 leveranciers het beste wat de markt op dit moment te bieden heeft.

Trade Mart

‘Passie voor mooie, bijzondere en innovatieve merken is wat Trade Mart al sinds 1970 bindt met retailers’

INSPIRATIE EN RETAILKENNIS

Voor ambitieuze retailers betekent een bezoek aan Trade Mart niet alleen dat je weer helemaal bij bent wat de nieuwste collecties en trends betreft. Je combineert de inspiratie met kennis die je opdoet bij bestaande en nieuwe leveranciers en tijdens het netwerken met je vakgenoten op één van de sfeervolle horecapleinen. Trade Mart heeft hiervoor een permanent ingerichte beursvloer met alle faciliteiten in eigen huis. Het is tenslotte onderdeel van Jaarbeurs, de grootste eventlocatie van Nederland die dit jaar haar 100-jarige bestaan viert.

Trade Mart

ERVAAR DE + VAN TRADE MART

Dat Trade Mart haar locatie centraal in Nederland heeft en daardoor goed bereikbaar is met auto en OV is een groot voordeel. Dat je een inkoopdag makkelijk kan combineren met een dagje shoppen, een bezoek aan het Beatrix Theater of (sinds begin dit jaar) aan de splinternieuwe bioscoop Kinepolis speelt ook een rol. Maar het aanbod van merken waar jouw klanten blij van worden, en jij zelf dus ook, blijft de belangrijkste reden voor een bezoek aan de maandelijkse inkoopdagen van Trade Mart.

Trade Mart

INKOOPMOMENTEN

De etages van Trade Mart zijn iedere eerste maandag van de maand van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Fashion World, de etage voor mode en modeaccessoires, is iedere maandag (met uitzondering van feestdagen) geopend. De Voorjaars- en Najaarsbeurs van Trade Mart zijn strategisch gepland in de belangrijkste inkoopseizoenen en zorgen er samen met de maandelijkse inkoopdagen voor dat je als retailer het hele jaar door de beste merken onder handbereik hebt.

Trade Mart

‘Bij Trade Mart heb je het hele jaar door de beste merken onder handbereik’

CONTACTGEGEVENS

Trade Mart

Bezoekadres
Beatrixgebouw
Jaarbeursplein
3521 AL  Utrecht
Tel.: 030 295 59 11

Postadres
Jaarbeurs
Trade Mart Utrecht
Postbus 8500
3503 RM  Utrecht

Website: www.trademart.nl
E-Mail: info@jaarbeurs.nl

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn

PRODUCTEN

Horloges, juwelen, sieraden, bijoux, tassen, riemen, sjawls, klein lederwaren, reisaccessoires, glaswerk, servies, bestek, messen, snijplanken, schorten, keukenmachines, keukenaccessoires, verlichting, stoelen, huiden, kleden, wanddecoratie, kussens, plaids, gifts, bordspellen, knuffels, poppen, houten speelgoed, kinderfietsen, verkleedkleding en nog veel meer…