Papierontwerpen Tiny Houses & Angels | Jurianne Matter

Jurianne Matter ontwerpt producten en prints. Alle papierontwerpen zijn voorgestanst en voorgerild en kunnen in een handomdraai van 2d naar 3d gevormd worden. Nieuw in het assortiment: tiny houses & angels, allemaal verpakt in een mooie winkelverpakking.

HEIM – tiny houses

Jurianne Matter
Heim is een dorpje van 12 heel diverse huisjes: oud, urban, landelijk, knus en oud maar ook nieuw en modern. Het zijn echte pre-fab huisjes:  voorgestanst, voorgerild en de raampjes zijn er al uitgebroken. Zelfs de muren binnen zijn al voorzien van behang in een hippe botanische zwart/wit print. Het enige dat jij als huizenbouwer nog hoeft te doen is de muren en de daken op de aangegeven plek op elkaar lijmen.

TIP!
Maak het hipste adventsdorp ooit: Koop 2 setjes (= 24 huisjes) en nummer de huisjes met de bijgeleverde huisnummer-stickertjes! In ieder huisje kun je dan een klein cadeautje of briefje stoppen voor elke adventsdag.

Jurianne Matter               Jurianne Matter               Jurianne Matter

Jurianne Matter               Jurianne Matter              Jurianne Matter

Mocht je de huizen willen verlichten, gebruik dan alleen kunstlampjes en nooit echte theelichtjes i.v.m. brandgevaar.
Heim,  12 gestanste en gerilde huisjes, met 1 stickervelletje met huisnummers 1 t/m 24.
Afmeting grootste huis: h11 cm. –  b5,5 cm. –  d4 cm.
Afmeting kleinste huis: h5 cm. –  b5,5 cm. – d4,5 cm.

XL-Angel – Leaves

Jurianne Matter
Met haar flinke formaat en haar pop-up jurk is deze engel een markante verschijning. Ze staat graag te stralen als tafeldecoratie, maar glimlacht je ook het hele jaar door bemoedigend toe vanaf het dressoir of de vensterbank. De XL-engel is een opvallend, uniek en betaalbaar cadeautje!

Jurianne Matter               Jurianne Matter               Jurianne Matter

De uitgestanste XL-Engel zit in een A3-formaat kaart, de hanger van haar halsketting is ook gestanst: je kunt hem ‘losmaken’ door beide zijden van de cirkel naar voren te knijpen.
Afmeting ongevouwen: A3 (29,7 cm. x 42 cm.)
Afmeting gevouwen: spanwijdte vleugels plm. 30 cm. – onderkant rok Ø 13 cm.

Sing TOO – papieren vouwengelen

Jurianne Matter

Deze engelen blijven ook na de kerst op aarde om te werken als blijdschap- en beschermengel. In het hart op hun buik past een naam, een lief woord of een gewone groet. Wil je nog meer kwijt, dan kan dat op de achterkant van hun vrolijke jurk. De uitgestanste engel zit in een kaart (A5 formaat). De engel kan staan en – met een touwtje aan haar vleugels – ook hangen.

Jurianne Matter          Jurianne Matter          Jurianne Matter

Er zitten zeven engelkaarten met verschillende prints in een verpakking. Met een beetje handigheid maak je van je engel een hoera-vrouwtje voor een feestelijke gelegenheid! Maak van de vleugels een jasje door ze naar voren te buigen, maak er een gaatje in en zet ze vast met een een lintje of touwtje. Staan de vrouwtjes bovenop een cake-je dan wordt haar jurk nóg mooier.
Set: 7 kaarten
Afmeting: A5 (14,8 cm. x 21 cm.) gevouwen engel ongeveer Ø 6,5 cm.

Jurianne Matter

Jurianne Matter

‘Al mijn papierproducten zijn geproduceerd in Nederland en helemaal eco-vriendelijk. Het papier draagt het FSC-logo, is zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt is een in Nederland ontwikkelde drukinkt op basis van plantaardige oliën. De zakjes waarin de producten zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en composteerbaar’. Groetjes, Jurianne

Wil jij de mooie huisjes en/of engelen van Jurianne Matters inkopen? Neem even contact op via onderstaande contactgegevens. Met een klik op onderstaande afbeelding kun je ook de catalogus opvragen.

Contactgegevens

Catalogus opvragen

Jurianne Matter
Postadres
Top Naefflaan 37
1403 EW  BUSSUM
Tel.: 06-22187890

Website: www.juriannematter.nl
E-mail: [email protected]

Facebook Instagram Pinterest Twitter