Kerstthee | Cupkes

Als winkel en groothandel in thee en theeservies heeft CUPKES voor de komende kerst (nieuwe) producten in het assortiment! Ook leuk voor in een kerstpakket!

Holy Moly thee

HOLY MOLY thee – want holy moly! Wát is die lekker! Een theemelange in de categorie “Luxe vrouwenblends” die eruit springt door een explosie aan fruit en kruiden, zoals Appel, rozijnen, kweepeer, limoengras, verbena blaadjes, kaneel stukjes, sinaasappelschil, passiebloem-kruid, goji bes, physalis, rozenblaadjes.

Cupkes

Deze thee kenmerkt zich bovendien doordat hij ook nog eens geschikt is voor kinderen. Ten eerste bevat deze geen cafeïne/theïne en ten tweede kan deze thee ook koud gedronken worden, waardoor het een perfecte limonade wordt voor jong en oud.

Santa Tea

SANTA TEA: In de wintermaanden komt Cupkes met een winter chai. Als je deze thee maakt ruikt je huis naar koekjes en sinaasappeltjes. De smaak is een cadeautje!Deze geurige melange wordt in de maanden van september tot februari/maart verkocht onder de naam “Winter wonder thee”. Speciaal voor de kerst wordt deze blend omgetoverd tot “kerst-thee” en krijgt deze melange een speciaal etiket en een speciale naam, de “Santa tea”. Dezelfde thee, maar dan in een ander jasje. De kerst melange voor komend seizoen bestaat uit: appel, bramenbladeren, gember, kaneel stokjes, rooibos, kamille, zwarte peper, sinaasappel schilletjes , kruidnagel, kaasjeskruid, kardemom. Als de kids het lusten mogen ze hier gezellig van meedrinken, want ook hier zit geen cafeïne/theïne in. Wel wat pittige kruiden, dus voor de meeste kindjes misschien wat te pittig.

PANDA PARADIJS thee

De nieuwste KEKKE kinderthee heeft niet echt een kerst thema, maar is wel een cadeautje. Voor jezelf of je kids en ook voor het goede doel. Van elk verkocht pakje van deze Panda paradijs thee gaat er 50 cent naar het Wereld Natuur Fonds. Omdat wij het belangrijk vinden dat er op onze planeet in de toekomst nog wilde dieren zijn. Als onze kids groot zijn en zij weer kinderen hebben.

Het kinder thee team, dat bestaat uit 15 kindjes, heeft de thee getest – warm en koud – en heeft de thee helemaal goedgekeurd. Kinderen weten zelf heel goed wat ze lekker vinden. Bovendien is afgekoelde thee een heerlijke limonade. Thee is namelijk de limonade van de toekomst en zonder suiker het gezondste drankje – naast water – dat er is. Je kunt de kinderthee eenvoudig zelf thuis maken en er komen geen plastic flessen aan te pas, goed voor het milieu! Deze thee bevat: rooibos, appel, hele stukken banaan en vanille en is ook zonder suiker super lekker.

Wil je het hele assortiment van Cupkes bekijken? Klik dan hier om naar de website te gaan. Voor b2b prijzen en informatie kun je een mailtje sturen naar: [email protected] of bel even naar: 06-11310847.