Knit Factory | gebreide fashion & woonaccessoires

Knit Factory

Ambachtelijk geproduceerd in Nederland

Knit Factory ontwerpt gebreide fashion items en woonaccessoires. De producten worden ambachtelijk geproduceerd in één van de laatste breifabrieken in Nederland. Doordat Knit Factory het hele proces in eigen hand heeft, profiteert de inkoper van een kwaliteitsgarantie en korte levertijden.

Combinatie breiwerk en stof

Breien is helemaal terug! Bij Knit Factory combineren ze al sinds 1982 stof en breiwerk tot bijzondere creaties. Ze bedenken steeds weer nieuwe producten, die volstrekt logisch en toch uniek zijn.

Natuurlijke materialen

Van de kleuren tot en met de materialen; alles aan de producten is natuurlijk, sterk en duurzaam. De accessoires in natuurtinten hebben hierdoor een landelijke en robuuste uitstraling, zijn neutraal zonder saai te zijn en hebben details van leer, touw en kokosnoot.

‘Van de kleuren tot en met de materialen; alles aan de producten is natuurlijk, sterk en duurzaam!’

Goede kwaliteit

Een stof en een garen moeten wel van heel goede kwaliteit zijn om in een kussen, handdoek, sjaal of omslagdoek van Knit Factory te belanden. Alleen natuurlijke materialen die kleurecht en vormvast zijn, doorstaan de test.

Wil jij meer informatie over de gebreide producten van Knit Factory of deze mischien inkopen? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens. Het team staat je graag te woord!

                          

                          

                          

Contactgegevens

Knit Factory
Energieweg 22
6658 AD  Beneden-Leeuwen
Tel.: 0487-593467

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur

Website: www.knitfactory.com
E-mail: [email protected]

Facebook

Instagram

Pinterest

Producten

Interieur – Keuken – Badkamer – Slaapkamer – Fashion

Plaids, pockets, kussens, cosi bags, lampenkappen, manden, keukendoeken, theedoeken, placemats, pannenlappen, keukenschorten, badlakens, badhanddoeken, handdoeken, gastendoeken, badmatten, washanden, badjassen, omslagvesten, omslagdoeken, sjaals, mutsen, tassen…