KUS-SEN

KUS-SEN

KUS-SENSusan van Heumen is in het jaar 2011 gestart met haar bedrijf KUS-SEN. Zij is van oorsprong binnenhuisadviseur. De kussens worden persoonlijk door Susan gemaakt en hebben daardoor een duidelijk eigen handschrift! De stoffen die voor elk kussen worden gebruikt zijn restanten (ongebruikt) van hoge kwaliteit. Normaal gesproken worden deze stoffen gebruikt door gerenommeerde meubelmerken als Montis, Gelderland, Linteloo, Zanotta en vele anderen voor meubelstoffering.

Susan combineert verschillende stoffen met elkaar zodat een eigen en uniek kussen ontstaat. Zij heeft een feilloos gevoel voor kleurcombinaties en vlakverdeling.

Stoffenmerken waarmee gewerkt wordt zijn Kvadrat, De Ploeg, Gelukkig, Designers Guild… Regelmatig wordt er ook leer verwerkt in de kussens. KUS-SEN werkt veel met wol en gecombineerde stoffen. Juist de combinatie van de verschillende soorten stof: grof, zacht, harig, met print, zonder print… maakt elk kussen weer origineel en spannend. Een kussen wordt nooit tweemaal hetzelfde gemaakt!
KUS-SEN

UNIEK – DUURZAAM – TIJDLOOS – VERRASSEND – STOER – WARM – AAIBAAR – KWALITEIT

De kussens van KUS-SEN zijn duurzaam, tijdloos en heel toegankelijk. Ze passen in elk interieur en laten zich moeiteloos met elkaar en met andere kussens combineren. Elk kussen wordt gemaakt van verschillende soorten stof. De combinatiestoffen zijn o.a. wol, linnen, katoen, viscose, polyester, polyurethaan, nylon, polyacryl, rayon en trevira. Juist de combinatie van de verschillende stoffen zorgt voor een spannend en aaibaar KUS-SEN!
KUS-SEN

Zelf een kussen samenstellen

Heb je zelf een kleurencombinatie (of specifieke maat) in je hoofd en kun je die niet vinden in één van de kussens op de website? Stuur dan een mailtje met je wensen naar Susan. De kans is heel groot dat zij een KUS-SEN kan samenstellen met de kleuren die jij aangegeven hebt. Je ontvangt vooraf altijd eerst een foto van het ontwerp.

Showroom

Wil je de KUS-SEN’s in het echt zien? Kom dan langs in de showroom in Oudendijk. Graag wel even van te voren bellen…

KUS-SENContactgegevens

KUS-SEN
Slimdijk 10
1631 DB  Oudendijk
Tel.: 06-41214868

Website: www.kus-sen.nl
E-mail: info@kus-sen.nl

Producten

Kussens