LEMONWISE | Eigenwijze, originele en verfrissende interieurproducten

Het merk LEMONWISE staat voor eigenwijze, originele en verfrissende homeware producten. Het assortiment is ontworpen en gemaakt met liefde & aandacht voor handgemaakt, bijzondere details en kleur.

Eigenaresse Karen Vollmuller

Na vele leerzame en leuke jaren als communicatie coördinator bij TICA was het voor Karen tijd voor een nieuw en verfrissend avontuur; LEMONWISE.

‘Gebaande paden dat is niks voor mij, ik ga liever schatgraven. Handgemaakt, mooie materialen en ’not regular’, dus geen 13 in een dozijn, daar zijn er tenslotte al genoeg van.
Ik werk met kleinschalige producenten uit verre, exotische landen, maar ook van heel dichtbij. Met oog voor mensen werk ik samen om zo het leukste product te realiseren.’

    

‘Wil je meer weten over de mogelijkheden van (een) custom made product(en)? Neem gerust contact op, ik ga graag met je in overleg.’  Verfrissende groet, Karen

Meer informatie over inkopen

Wil je meer weten over de producten + inkoopprijzen of informatie over custom made artikelen? Neem hiervoor (vrijblijvend) contact op via mail of bel: +31 (0)6 422 01 652. Ook wordt de collectie van LEMONWISE verkocht bij inkoopcentrum TICA in Uithoorn.

             

Contactgegevens

LEMONWISE
Karen Vollmuller
Tel.: +31 (0)6 422 01 652

Website: www.lemonwise.nl
E-mail: [email protected]

De LEMONWISE collectie wordt b2b verkocht bij TICA
(cash & carry inkoopcentrum)
Randweg 155
1422 ND  Uithoorn
TICA is 7 dagen per week geopend.
Reguliere openingstijden TICA:
Ma: 08.30 – 21.00 uur
Di t/m vr: 08.30 – 17.00 uur
Zat & zo: 10.00 – 17.00 uur
Voor speciale openingstijden rond feestdagen zie tica.nl

Producten

Handgeborduurde stitched art wanddoeken (in gelimiteerde oplage) en -kussens, linnen kussens, handgemaakt keramiek; schaaltjes, kaarsenstandaards, jerrycans, kaarten, kettingen van gerecycled glas.