MA-CIEL | Kinderkamer accessoires & baby kadootjes

MA-CIEL
MA-CIEL richt zich sinds begin 2010 op originele kinderkamer accessoires en baby kadootjes. Eigenaresse Maciël Janssen ontwierp deze artikelen in eerste instantie voor haar eigen webshop. Vanuit andere shops kwam steeds vaker de vraag of het mogelijk was om deze producten in te kopen voor wederverkoop. Daardoor is er in 2015 gestart met wholesale en in oktober 2016 is er voor resellers een wholesale webshop geopend!

MA-CIEL

‘Alle producten worden in Nederland met de hand gemaakt en verpakt!’

MA-CIEL

Ontwerpster Maciël Janssen

‘Het bedrijf is ontstaan vanuit een behoefte aan originele kinderkamer accessoires voor mijn eigen kinderen. In de winkel kon ik deze destijds niet vinden en daarom ben ik ze zelf gaan maken. Dit sloeg aan en MA-CIEL was geboren! Ik ontwerp vooral vanuit mijn eigen gevoel met mijn doelgroep in het achterhoofd en test via social media of ontwerpen in de smaak vallen. Ook mijn (inmiddels wat grotere) kinderen geven nog altijd hun mening! Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen en hun mama’s en papa’s blij te maken met mijn creaties…’

MA-CIEL

Heb jij een (web)shop en wil je graag de producten van MA-CIEL verkopen? Bezoek de wholesale shop en vraag meteen een inlogcode aan! Na goedkeuring kun je direct shoppen, waarbij kleine inkoopaantallen tot de mogelijkheden behoort.

MA-CIELContactgegevens

MA-CIEL
Postadres
Strohuls 9
5721 DP  ASTEN (geen bezoekadres)
Tel.: 06-50250980

Website:  www.ma-ciel-wholesale.nl
E-mail:  [email protected]

Instagram Facebook

Producten

Bijtringen, rammelaars, labeldoekjes, kussens, slingers, krijtbord kronen, paperbags, kinderkamer accessoires, baby kadootjes…

MA-CIEL