Madam Stoltz | Catalogus SS 2021 | DEENS agency

Het agentschap DEENS vertegenwoordigt Scandinavische merken in de home & living branche; het Zweedse merk Mr Plant en het populaire Deense merk Madam Stoltz.

Madam Stoltz

Madam Stoltz is een Deens lifestyle merk dat bekend staat om de kenmerkende boho-stijl. Dit is een combinatie van het koude en rustige Scandinavië en het warme en kleurrijke Azië. De collecties variëren van textiel tot meubels en lampen, van praktische accessoires tot gezellige decoraties.

     

    

Catalogus SS 2021

De Spring Summer 2021 collectie van Madam Stoltz is deels gebaseerd op de natuur; mooie producten in aarde- en groentinten & de natuurlijke kleuren van gerecyclede materialen. Daarnaast ook een collectie zachte sorbet- en licht romige kleuren. Deze tinten  inspireren zeker tot het inrichten van een zoet lente- en zomerhuis. De nieuwe catalogus SS 2021 is uit!

Inkopen

DEENS agency vertegenwoordigt Madam Stoltz in de Benelux. De showroom is verhuisd naar de nieuwe locatie in Etten-Leur. Hier heeft DEENS agency een ruimte in een oude zeepfabriek. Daar zijn ze op dit moment ‘De huiskamer van Madam Stoltz’ aan het inrichten (en ook een mooie ruimte voor Mr Plant).
Naar verwachting staan zij vanaf 9 februari 2021 klaar om daar ondernemers te ontvangen. Adres: Geerkade 21, 4871CK Etten-Leur (omgeving Breda). Ben je geïnteresseerd in de collectie van Madam Stoltz? Neem dan even contact op met het team voor meer informatie of maak een afspraak.

Contactgegevens

DEENS agency
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr.  van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Mr Plant: www.mrplant.se
Madam Stoltz: www.madamstoltz.nl
Deens Agency instagramfeed: https://www.instagram.com/deensagency/

E-mail: [email protected]